Bella Hadid: Το ανοιχτό σακάκι που άναψε νέες «φωτιές» στις Κάννες

Bella Hadid: Το ανοιχτό σακάκι που άναψε νέες «φωτιές» στις Κάννες

Εμφανίστηκε την Πέμπτη στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση amfAR Gala, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό

Bella Hadid: Το ανοιχτό σακάκι που άναψε νέες «φωτιές» στις Κάννες
Έπειτα από την «καυτή» εμφάνιση με το κόκκινο, μεταξένιο φόρεμα
του Alexandre Vauthier στις Κάννες, η
Bella Hadid «ξαναχτύπησε», με μια νέα προκλητική εμφάνιση.

Κλείσιμο
Η μόλις 19 ετών Bella, η οποία ακολούθησε τα βήματα της διάσημης μητέρας της Yolanda Foster στον χώρο του μόντελινγκ, εμφανίστηκε την Πέμπτη στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση amfAR Gala, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό με το αποκαλυπτικό σύνολο που φορούσε και το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.



Τα φλας των φωτογράφων «πήραν» φωτιά όταν η Bella ανέβηκε στην πασαρέλα και περπάτησε δίπλα στα μεγαλύτερα «αστέρια» του μόντελινγκ, φορώντας ένα ανοιχτό σακάκι και χωρίς στηθόδεσμο.




Ποια είναι η Bella Hadid
Η Bella γεννήθηκε στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ το 1996. Ο πατέρας της είναι από την Παλαιστίνη και θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους εργολάβους της πόλης, ενώ η μητέρα της κατάγεται από την Ολλανδία και έγινε γνωστή στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό από την τηλεοπτική σειρά «The Real Housewives of Beverly Hills».

Όσον αφορά στην αισθηματική της ζωή, στο πλευρό της βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο διάσημος ράπερ The Weeknd, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έγινε γνωστό πως η 19χρονη πάσχει από τη νόσο του Lyme, μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi που μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus! Η παρουσίαση της νόσου ποικίλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης