O Γιάννης Σπαλιάρας «ξαναχτυπά»: «Πήγαινα με παντρεμένες γυναίκες»

O Γιάννης Σπαλιάρας «ξαναχτυπά»: «Πήγαινα με παντρεμένες γυναίκες»

Οι νέες αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή

O Γιάννης Σπαλιάρας «ξαναχτυπά»: «Πήγαινα με παντρεμένες γυναίκες»
Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος για την ερωτική ζωή του Γιάννη Σπαλιάρα. Το μοντέλο που έχει δηλώσει ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με 4.000 γυναίκες, ποζάρει με μαγιό στο περιοδικό «You Weekly» και μιλάει όλα: την απορρίψη που έχει δεχτεί, την απιστία ενώ αποκαλύπτει ότι είχε ερωτικές σχέσεις με παντρεμένες γυναίκες.



Κλείσιμο
«Έχει τύχει να πάω με γυναίκες που ήταν δεσμευμένες και περνούσαν μια κρίση στο γάμο τους ή βρίσκονταν σε διάσταση, αλλά ποτέ να μπω ανάμεσα και να χωρίσω ένα ζευγάρι!»
, αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Αλήθεια, έχουν υπάρξει γυναίκες να τον απέρριψαν; «Ναι, αλλά όποια κυνήγησα πραγματικά και την ήθελα πολύ στο τέλος την είχα!», είπε.

Κορίτσι φίλου του έχει φλερτάρει; «Το θεωρώ πολύ άτιμο αυτό και χτύπημα κάτω από τη μέση, δεν το έχω κάνει ποτέ σε φίλο μου…», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Πιστεύει ότι το μέγεθος παίζει ρόλο στην καλή σεξουαλική ζωή του άντρα; «Αν δεν μετρούσε θα υπήρχαν και μικροί σε μέγεθος δονητές. (γέλια). Νομίζω ότι το μέγεθος του πέους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ενός άντρα και τον κάνει να νιώθει κυρίαρχος του παιχνιδιού!», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ποιο είναι το πιο τρελό που έχει κάνει γυναίκα για εκείνον; «Ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο και εγώ κοιμόμουν, εκείνη ήταν στον ίδιο όροφο, άνοιξε την μπαλκονόπορτα του δωματίου μου και τρύπωσε στο κρεβάτι!», είπε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης