Με αβυσσαλέο σκίσιμο η Αμάλ στο πλευρό του Κλούνεϊ

Με αβυσσαλέο σκίσιμο η Αμάλ στο πλευρό του Κλούνεϊ

Η αέρινη μουσελίνα που «έγλυφε» τα πόδια της χάρισε μοναδικά φωτογραφικά ενσταντανέ, με τον ωραίο του Χόλιγουντ να φουσκώνει από υπερηφάνεια

Με αβυσσαλέο σκίσιμο η Αμάλ στο πλευρό του Κλούνεϊ
Μπορεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ να είναι ο απόλυτος ζεν πρεμιέ, ο σούπερσταρ του χόλιγουντ, όμως τον τελευταίο καιρό κάποιος παίρνει από τη λάμψη του.

Η εμφάνιση της Αμαλ Αλαμουντίν - Κλούνεϊ στο κόκκινο χαλί από το πάρτι στο Φεστιβάλ των Καννών έστρεψε όλα τα φλας επάνω της και έκανε όλο τον Τύπο να ασχολείται μαζί της.

Αβυσσαλέο σκίσιμο στο πλάι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα δίμετρα πόδια της, σε ένα φόρεμα αρχαιοελληνικού τύπου σε απαλές αποχρώσεις του κίτρινου. Αριστοκρατικό, σικ και συνάμα classy, ό,τι αξίζει στο πλευρό του George.

Κλείσιμο



Ο ξένος Τύπος χύνει τόνους μελάνι για να αποτυπώσει στο χαρτί αυτόν το μεγάλο έρωτα, προτιμώντας τίτλους, όπως: «Ο George δεν σταμάτησε να κρατά σφιχτά το χέρι της Αμαλ» - «Ο George δεν άφησε λεπτό το χέρι της συζύγου του».

Η αλήθεια είναι, πως μέσα στο μεταξωτό σατέν δημιούργημα γνωστού οίκου η Αμαλ Αλαμουντίν φάνταζε σαν να ξεπήδησε από παραμύθι. Υπέροχα πλούσια κυματιστά μαλλιά, βαθύ μπορντό σκουλαρίκια και πέδιλα ίδιου χρωματισμού με το φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στυλ, επίσης.

Η αέρινη μουσελίνα που «έγλυφε» τα πόδια της χάρισε μοναδικά φωτογραφικά ενσταντανέ, με τον ωραίο του Χόλιγουντ να φουσκώνει από υπερηφάνεια.

Η φωτογραφία δε, που ανεβαίνει τα σκαλιά και το φόρεμα απλώνεται στο  κόκκινο χαλί «παίρνει ζωή» μέσα από την κίνησή της και της δίνει τον τίτλο της πιο σικάτης παρουσίας.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης