Eurovision 2016: Σε τι θέση κατατάσσουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και τους Argo;

Eurovision 2016: Σε τι θέση κατατάσσουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και τους Argo;

Την Τρίτη ο ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας 

Eurovision 2016: Σε τι θέση κατατάσσουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και τους Argo;
Αύριο Τρίτη, είναι ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision και οι Argo είναι έτοιμοι για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με το τραγούδι, Utopian Land. Πολλά έχουν ακουστεί για το φετινό τραγούδι που μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό τραγουδιού, με τις πρόβες να έχουν ολοκληρωθεί για όλες τις υποψηφιότητες.

Το τραγούδι της Ελλάδας μπορεί να μην είχε την καλύτερη δυνατή υποδοχή, όμως όπως έχει γίνει γνωστό, η δυναμική παρουσίαση των Argo,
ανέβασε αρκετά τις πιθανότητες πρόκρισης. Τι λένε όμως τα γραφεία στοιχημάτων; Στο eurovisionworld.com,η Ελλάδα ανάμεσα στις 42 συμμετέχουσες χώρες, φτάνει μόλις στην 34η θέση.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με τις στοιχηματικές αποδόσεις για όλες τις χώρες που συμμετέχουν. Όπως θα παρατηρήσετε, η Ρωσία είναι το μεγάλο φαβορί με το τραγούδι A Million Voices.
Κλείσιμο



Σε ότι αφορά τον αυριανό ημιτελικό, η πρόκριση για την χώρα μας είναι εξίσου δύσκολη. Τα γραφεία στοιχημάτων, βάσει αποδόσεων δεν την έχουν ανάμεσα στις συμμετοχές που αγγίζουν την πρόκριση. 

Στις 18 χώρες που διεκδικούν πρόκριση, οι Argo φτάνουν στην 14η, με αυτές που να θεωρούνται βέβαιο πως θα συνεχίσουν, να είναι οι: Ρωσία, Αρμενία, Μάλτα, Τσεχία, Ολλανδία, Κύπρος, Ουγγαρία, Ισλανδία, Αζερμπαϊτζάν και Κροατία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης