Δείτε ποιος θα παίξει τον Χαν Σόλο σε prequel του Πολέμου των Άστρων

Δείτε ποιος θα παίξει τον Χαν Σόλο σε prequel του Πολέμου των Άστρων

Η Disney βρήκε επιτέλους τον πρωταγωνιστή της

Δείτε ποιος θα παίξει τον Χαν Σόλο σε prequel του Πολέμου των Άστρων
Μετά από πολύμηνη αναζήτηση και πολλές ανεπιβεβαίωτες φήμες, η Disney και η LucasFilm βρήκαν επιτέλους τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον νεαρό Χαν Σόλο στο επερχόμενο prequel του Πολέμου των Άστρων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, o 26χρονος Alden Ehrenreich, γνωστός από τη συμμετοχή του στην πρόσφατη ταινία των αδερφών Coen, «Hail, Caesar!» επιλέχθηκε για τον θρυλικό ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του Harrison Ford, καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο Ehrenreich (που εμφανισιακά θυμίζει τον Ford στα νιάτα του) έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως το Jasmine του Woody Allen και το ψυχολογικό θρίλερ Stoker, ενώ πολλοί θαυμαστές του πιστεύουν ότι η «γοητεία του κακού παιδιού» που διαθέτει θα ταιριάξει ιδανικά στον ρόλο του διαγαλακτικού λαθρέμπορου.

Οι σκηνοθέτες της πολυαναμενόμενης ταινίας, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα σινεμά το 2018 δεν έχουν αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την πλοκή του φιλμ, στο οποίο ωστόσο θα εμφανίζεται ο γνωστός ήρωας της αυθεντικής τριλογίας, Χαν Σολο, σε νεανική ηλικία. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης