«Σκάνδαλο»: Η Irina Shayk... αποπλανεί αστυνομικό στο Σέντραλ Παρκ!

«Σκάνδαλο»: Η Irina Shayk... αποπλανεί αστυνομικό στο Σέντραλ Παρκ!

«Σοκάρει» η αμφιλεγόμενη φωτογράφιση της Ρωσίδας καλλονής - Άνοιξε «πολεμική» στις ΗΠΑ για το «stop-and-frisk», μια πρακτική της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των Αμερικανών

«Σκάνδαλο»: Η Irina Shayk... αποπλανεί αστυνομικό στο Σέντραλ Παρκ!
Προβλήματα με το νόμο είχε την περασμένη εβδομάδα η... άτακτη Irina Shayk, η οποία βρέθηκε να τρέχει στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, προκειμένου να ξεφύγει από τα χέρια ενός γοητευτικού αστυνομικού.

Το σενάριο αυτό επιστράτευσε η αμερικανική Vogue, για να κάνει τη διάσημη Ρωσίδα καλλονή να φωτογραφηθεί για το νέο της τεύχος και το αποτέλεσμα μπορεί να έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές του μοντέλου, ωστόσο, έχει διχάσει την αμερικανική κοινή γνώμη.

Η 30χρονη σύντροφος του χολιγουντιανού σταρ Bradley Cooper φοράει δημιουργίες γνωστού οίκου μόδας και προσπαθεί να ξεφύγει από το μοντέλο Tyson Ballou, που υποδύεται τον αστυνομικό. Ο Ballou φοράει την στολή της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και τρέχοντας με το άλογό του καταφέρνει να εγκλωβίσει και να... στριμώξει την Shayk σε ένα δέντρο.

Όμως, τελικά εκείνη καταφέρνει να πάρει τον έλεγχο και να τον αποπλανήσει. Η Irina του περνά χειροπέδες και με ένα μαστίγιο τον κάνει να δηλώσει υποταγή σε εκείνη.
Κλείσιμο

Ωστόσο, μπορεί το αποτέλεσμα της φωτογράφισης να είναι εντυπωσιακό, αλλά όπως σχολιάζουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έρχεται σε μια όχι και τόσο κατάλληλη στιγμή στις ΗΠΑ εξαιτίας της διαμάχης για το... «stop-and-frisk», μια πρακτική της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των Αμερικανών. 

Οι αστυνομικοί στην Νέα Υόρκη μπορούν να σταματήσουν στον δρόμο όποιον πεζό επιθυμούν -αν και όταν τον κρίνουν απαραίτητο- και να του κάνουν σωματικό έλεγχο ή να τον ανακρίνουν, με σκοπό να εξακριβώσουν αν φέρει μαζί του όπλα ή άλλα παράνομα αντικείμενα και ουσίες.

Οι πολίτες της Νέας Υόρκης καταγγέλλουν ότι στην πλειοψηφία τους, τα άτομα που ελέγχονται με τον τρόπο αυτό από αστυνομικούς είναι Λατίνοι ή Αφροαμερικανοί.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Vogue δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με τη φωτογράφιση και το περιεχόμενό της, όταν ρωτήθηκε γι' αυτή από αμερικανικά ΜΜΕ.


Η φωτογράφιση της Irina 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης