Η «Καλίσι» του Game of Thrones ποζάρει αισθησιακά για τη Vogue

Η «Καλίσι» του Game of Thrones ποζάρει αισθησιακά για τη Vogue

H 29χρονη βρετανίδα φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού, αποδεικνύοντας γιατί ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου για το 2015

Η «Καλίσι» του Game of Thrones ποζάρει αισθησιακά για τη Vogue
Ενώ όλοι οι θαυμαστές του Game Of Thrones περιμένουν με ανυπομονησία την έκτη σεζόν της σειράς, η «μητέρα των δράκων», Νταϊανίρις Ταργκάριεν, ποζάρει με αισθησιασμό για τη Vogue της Αυστραλίας.

Φορώντας μια μαύρη τουαλέτα, η 29χρονη βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού, αποδεικνύοντας γιατί ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου για το 2015.

Η «Καλίσι» ανάρτησε, μάλιστα και μια από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριαμσό στο Instagram και τη συνόδευσε με το εξής χιουμοριστικό σχόλιο: «Είναι μια χαρούμενη ημέρα όταν σε κάνουν να δείχνεις 55.000 φορές καλύτερα απ' ότι είσαι στην πραγματικότητα»!

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Emilia, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην εξοχή, φοίτησε στα καλύτερα σχολεία και αργότερα στο διάσημο Drama Centre London, απ' όπου έχουν περάσει φημισμένοι ηθοποιοί (όπως οι Κόλιν Φερθ και Πιρς Μπρόσναν). Τελείωσε τις σπουδές της στην υποκριτική το 2009 και έναν χρόνο μετά ήταν μέλος του βασικού καστ μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, η οποία τότε ξεκινούσε γυρίσματα, του «Game of Thrones».


Δείτε την φωτογράφιση













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης