Άντζελα Δημητρίου: «Η επιτυχία πονάει και πειράζει. Το απολαμβάνω»

Άντζελα Δημητρίου: «Η επιτυχία πονάει και πειράζει. Το απολαμβάνω»

Τι είπε για τα φρύδια της και τις ατάκες «βουρλίζομαι» και «χτύπα σαν άντρας»

Άντζελα Δημητρίου: «Η επιτυχία πονάει και πειράζει. Το απολαμβάνω»
Η Άντζελα Δημητρίου, η πρωταγωνίστρια της νέας πασχαλινής διαφήμισης των καταστημάτων Jumbo που «έριξε» το διαδίκτυο
, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημερούδια» το πρωί της Δευτέρας.
«Έλα μωρέ! Τι έχω κάνει; Μία μικρή διαφήμιση κάναμε εκεί πέρα!», είπε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, κατά την είσοδό της στο πλατό.
Κλείσιμο

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου έγινε μία πρόταση καλή και τη δέχτηκα. Και βγήκε πολύ καλό το διαφημιστικό. Κάτσε να δω λίγο το φρύδι παιδιά. Για κάνε μου ένα κοντινό σε παρακαλώ! Ήθελα να δω αν τα φρύδια μου είναι εντάξει!»,
είπε η Άντζελα Δημητρίου για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την εικόνα των φρυδιών της στο διαφημιστικό σποτ.

Περίμενε τον χαμό που θα προκαλούσε η διαφήμιση; «Δεν το περίμενα! Μου ήρθε τελείως ξαφνικό. Μου έκαναν την πρόταση και μου λένε: ''Το τραγούδι το έχουμε αλλάξει λίγο''. Λέω: ''Για να δω τι έχετε γράψει;''. Καταργήσαμε κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν και πήγα στο στούντιο και το έγραψα. Τραγούδησα κανονικά. Το ''βουρλίζομαι'' παιδιά, γιατί είμαστε όλοι από χωριό, σημαίνει τρελαίνομαι! Όσοι δεν καταλαβαίνουν το ''χτύπα σαν άντρας''. Δεν είναι κυριολεξία. Γιατί έχουμε δει τέτοια πράγματα στις ελληνικές ταινίες. Έχουμε δει χαστούκια. Να δίνουν καθηγητές στην Αλίκη», απάντησε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια.

Η Άνζελα σχολίασε, την ανακοίνωση του ΚΕΘΙ (Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας), με την οποία ζητά την απόσυρση του σποτ, επειδή σε αυτό ακούγεται η φράση «Χτύπα σαν Άντρας».

Υπάρχει κίνδυνος να αποσυρθεί το σποτ; «Τους πειράζει! Τους ενοχλεί. Είναι δυνατόν;...Και εγώ λέω στον γιο μου: ''Χτύπα σαν άντρας! Να γίνεις άντρας''. Τι πάει να πει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω! Γιατί δεν κοιτούν άλλα πράγματα και κοιτούν το διαφημιστικό; Γιατί δεν κοιτούν που έχουμε γίνει όλοι δολοφόνοι;...Γιατί κοιτούν το διαφημιστικό; Αυτό τους πείραξε;»

Περίμενε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ; «Τις περίμενα! Και έκανα υπομονή! Με το που είδαν ότι το video μέσα σε μία ημέρα απέσπασε 1 εκατ. views, αυτό τους πείραξε. Γιατί η επιτυχία πονάει και πειράζει πάντα! Εμένα μου συμβαίνει πάντα...Μου αρέσει όμως εμένα αυτό. Το απολαμβάνω. Χαίρομαι.  Απολαμβάνω τώρα την επιτυχία μου», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.





Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε ότι στην προσωπική της ζωή, υπήρξαν στιγμές που έχασε την ψυχραιμία της. «Έχω σπάσει και έχω πετάξει πράγματα. Έχω δείρει! Ξύλο κανονικό όμως. Κανονικότατο. Για πολύ ξύλο! Και ο άλλος προσπαθούσε να προστατευτεί! Και μετά τον άφησα. Και μετά πονούσε. Θα πονάει για όλη του ζωή βασικά! Δεν πρόκειται να το ξεπεράσει. Δεν μπορεί να ξεπεράσει εμένα», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

«Γιατί τι σου είχε κάνει;»
, ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Υπάρχει φωτιά, χωρίς να υπάρχει καπνός;», είπε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια.

«Ο πρώτος έρωτας δεν ξεπερνιέται ποτέ!»

Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, αναφέρθηκε στον πρώτο έρωτα της ζωής της, που όπως τόνισε, δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ. «Ο πρώτος έρωτας δεν ξεπερνιέται ποτέ! Εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη και θα είμαι σε όλη μου τη ζωή, με έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον στη ζωή...Το ξέρουν όλοι ότι αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός», τόνισε.

Για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή

Η Άντζελα Δημητρίου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες αποκαλύψεις του Λευτέρη Πανταζή, για το χρονικό διάστημα όπου οι δύο τους, ήταν ζευγάρι. «Ήσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Λευτέρη», τόνισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να πάρει την απάντηση: «Τώρα το θυμήθηκε μετά από 30 χρόνια; Αν ο καθένας κάθεται και θυμάται, μετά από 30 χρόνια τι έχει συμβεί, καήκαμε ρε παιδιά!...Δεν κόλωσα όμως! Βγήκα και είπα την αλήθεια. Και βγήκε μετά και είπε: ''Δεν θυμάμαι...οι οικογένειες μας...''. Τι δουλειά έχουν οι οικογένειες μας;»


Είναι αλήθεια ότι έγραψε για εκείνη τραγούδι ο Λευτέρης Πανταζής; «Α δεν ξέρω τι κάνει ο Λευτέρης. Αν γράφει τραγούδια την ώρα που κοιμάται! Αν με σκέφτεται! Δεν ξέρω!», απάντησε η τραγουδίστρια.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης