O Kρητικός του «Y.F.S.F.» που έκανε τη Δούκισσα να δακρύσει

O Kρητικός του «Y.F.S.F.» που έκανε τη Δούκισσα να δακρύσει

Ο Γιάννης Κρητικός αφιέρωσε ένα τραγούδι στη Δούκισσα Νομικού και μίλησε για τη μεταμόρφωσή του σε Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και γιατί δεν θέλει να σκέφτεται τη στιγμή που θα του ζητηθεί να υποδυθεί μία γυναίκα

O Kρητικός του «Y.F.S.F.» που έκανε τη Δούκισσα να δακρύσει
Ο Γιάννης Κρητικός, ο τραγουδιστής από την Κρήτη που συμμετέχει στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» και εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με την εμφάνισή του ως Βασίλης Παπακωνσταντίνου, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας. 

«Δεν περίμενα να είσαι τόσο αχάριστος! Εγώ στη θέση σου δεν θα έκανα τον Παπακωνσταντίνου αλλά τον Νίκο Νομικό»
, είπε με χιούμορ ο Θέμος.

Κλείσιμο
«Ο μπαμπάς της οικοδέσποινας μας, είναι το τυχερό μου αστέρι! Με επέλεξε από οντισιόν και με έβαλε σε σχήμα δικό του, το 2005. Τότε ερχόταν η Δούκισσα στις πρόβες μας. Ήταν μικρή κοπέλα. Δεν είχε πάει ακόμα στα καλλιστεία. Ο Νομικός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσω στην Αθήνα», απάντησε ο Γιάννης Κρητικός.

«Πώς έγινα Παπακωνσταντίνου»

Για την μεταμόρφωση του σε Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Κρητικός αποκάλυψε ότι «μ
ε έβαλαν τα παιδιά και έκοψα το μούσι μου, μετά από 11 χρόνια. Είχα να βάλω ξυράφι στο δέρμα μου, εδώ και 11 χρόνια. Δεν μας έκανε τη χάρη ο Βασίλης να εμφανιστεί σε μία συναυλία αξύριστος!».

Και πρόσθεσε: «Παπακωνσταντίνου δεν είχα ντυθεί ποτέ! Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά που μας μακιγιάρουν. Είναι απίστευτα παιδιά. Όπως και στον οδοντίατρο μας, που μου έφτιαξε τα δόντια του Παπακωνσταντίνου...Δεν βάλαμε μασελάκι, ήταν κανονικά δόντια κολλημένα, επάνω στο δικό μου. Δεν μπορούσα να πω το σίγμα. Είχα τη μύτη, τα σαγόνια. Αλλά είναι τόσο όμορφο να μπαίνεις  στη διαδικασία να πιστέψεις αυτόν που ενσαρκώνεις κάθε φορά!»

Έχει συναντήσει ποτέ τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου; «Έχω πάει σε πολλές συναυλίες του. Έχω πάει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Και πήγαινα πιτσιρικάς και τον έβλεπα!», απάντησε ο τραγουδιστής.

Τι θα κάνει αν του ζητηθεί να ενσαρκώσει μία γυναίκα; «Θα στείλω τους γονείς μου διακοπές, κάπου που δεν θα πιάνει ΑΝΤ1. Η μητέρα μου είναι λίγο πιο χαλαρή, ο πατέρας μου θα στεναχωρηθεί άμα με δει με φουστάνι. Δεν θέλω να το σκέφτομαι!», είπε.

Πώς έκανε τη Δούκισσα να δακρύσει
Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Γιάννης Κρητικός αφιέρωσε ένα τραγούδι στη Δούκισσα Νομικού. Η επιλογή του ήταν η «Δροσοσταλιά» του πατέρα της Νίκου Νομικού. με τη Δούκισσα να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της: «Ο μπαμπάκας μου! Ακόμα μου το τραγουδάει!»






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης