Μοντέλο περπάτησε έγκυος στην πασαρέλα!

Μοντέλο περπάτησε έγκυος στην πασαρέλα!

Οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας Karl Lagerfeld και Dolce & Gabbana «άνοιξαν τον δρόμο», όταν πρόσφατα έβαλαν στις επιδείξεις τους και μοντέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Μοντέλο περπάτησε έγκυος στην πασαρέλα!
Οι σχεδιαστές μόδας έχουν αρχίσει να ταυτίζονται περισσότερο με την πραγματικότητα και το τελευταίο διάστημα στις διεθνείς επιδείξεις κάνουν την εμφάνισή τους, εκτός από τα αψεγάδιαστα μοντέλα με τις ιδανικές αναλογίες και μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας ή ακόμα μοντέλα που βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήδη από το 2010 οι εκκεντρικός Jean Paul Gaultier έβαλε στην πασαρέλα μοντέλα που ήταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης τους και, αργότερα, το ίδιο έκαναν ο Karl Lagerfeld και οι Dolce & Gabbana.

Όμως, όταν το ίδιο κάνει ένας σχεδιαστής μόδας στην Ινδία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Πρόσφατα, στην χώρα ο σχεδιαστής Gaurang Shah ζήτησε από την 37χρονη Carol Gracias να συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας των ρούχων του στην πόλη Χιντεραμπάντ στην νότια Ινδία. Η 37χρονη είναι στην χώρα της γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια reality show. Η νεαρή γυναίκα όταν δέχθηκε την πρόταση από τον σχεδιαστή ήταν διστακτική επειδή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο σχεδιαστής επέμεινε και την έπεισε, αφού, όπως δήλωσε, τα ρούχα του είναι για όλες τις γυναίκες.

Κλείσιμο


Η επίδειξη μόδας είχε μεγάλη επιτυχία και το 37χρονο μοντέλο δήλωσε στην εφημερίδα Hindustan Times:
«Συμμετέχω στις επιδείξεις μόδας του σχεδιαστή εδώ και χρόνια. Όταν μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να με κλείσει για την επίδειξη του είπα ότι είμαι έγκυος, αλλά συνέχισε να μου ζητά να πάρω μέρος στο σόου. Σκέφθηκα, αφού ο σχεδιαστής με θέλει γιατί να μην πάω και πραγματικά απόλαυσα την εμπειρία».

Η συμμετοχή ενός μοντέλου που είναι έγκυος σε επίδειξη μόδας συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ινδία. Ο ίδιος ο σχεδιαστής τόνισε μετά την επίδειξη ότι η Carol Gracias «έκλεψε την παράσταση» στην πασαρέλα και δήλωσε ενθουσιασμένος με την συμμετοχή της 37χρονης στο σόου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης