Η αποκάλυψη της Πάντμα Λάκσμι: Η ζωή μου με τον «σατανικό» Σαλμάν Ρουσντί

Η αποκάλυψη της Πάντμα Λάκσμι: Η ζωή μου με τον «σατανικό» Σαλμάν Ρουσντί

Η Ινδή καλλονή γράφει για τη μοιραία σχέση της με τον συγγραφέα των «Σατανικών Στίχων» - Υπέφερε από ενδομητρίωση κι όμως εκείνος της ζητούσε συνέχεια σεξ - Η νύχτα που την αποκάλεσε «κακή επένδυση»

Η αποκάλυψη της Πάντμα Λάκσμι: Η ζωή μου με τον «σατανικό» Σαλμάν Ρουσντί
Τα χρόνια της κοινής ζωής της με τον Ινδό συγγραφέα των «Σατανικών Στίχων», Σαλμάν Ρουσντί, μνημονεύει η καλλονή Πάντμα Λάκσμι, στη νέα της αυτοβιογραφία, με τίτλο «Love, Loss, and What We Ate».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Top Chef» θυμάται, μεταξύ άλλων, πως ο κοινός της βίος με τον Ρουσντί ήταν κάποτε ένα «ωραίο γεύμα», το οποίο ωστόσο κατέληξε να «δηλητηριάσει» τη διάθεσή της.

Η Ινδοαμερικανή καλλονή δεν... μασάει τα λόγια της, αναφερόμενη στις απαιτήσεις του πρώην συντρόφου της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απαιτούσε διαρκώς φροντίδα και... τάισμα, ενώ, σύμφωνα με το βιβλίο, ήθελε να κάνουν και συνέχεια σεξ -με μια τέτοια γυναίκα πλάι του, βέβαια, θα ήταν μάλλον απίθανο να μην ήθελε...

Κλείσιμο


Η ίδια εξηγεί, ωστόσο, ότι, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, η σεξουαλική επαφή είχε γίνει ιδιαίτερα επίπονη και οδυνηρή για εκείνη -πράγμα που ο Ρουσντί γνώριζε, αλλά δεν τον εμπόδιζε να της ζητάει συνεχώς σεξ. Κάποια στιγμή, θυμάται η 45χρονη, σήμερα, καλλονή -η οποία παντρεύτηκε με τον Ρουσντί το 2004 και πήραν διαζύγιο το 2007-, εκείνος, εξοργισμένος από την άρνησή της να κάνουν σεξ, την αποκάλεσε «κακή επένδυση».

Όταν, δε, η Λάκσμι διαγνώστηκε με ενδομητρίωση, με αποτέλεσμα την «εξαφάνιση» της σεξουαλικής της διάθεσης, ο Ινδός συγγραφέας έγινε έξω φρενών, καθώς κατάλαβε ότι θα έπρεπε να ξεχάσει τις «καυτές» νύχτες που είχαν ζήσει μαζί στο παρελθόν και οι οποίες προσδοκούσε να συνεχιστούν και κατά τον έγγαμο βίο τους.

Το πρώτο τους ραντεβού, άλλωστε, ήταν... πολλά υποσχόμενο. Γνωρίστηκαν το 1999, όταν εκείνη ήταν ελεύθερη και εκείνος ακόμα παντρεμένος με την τρίτη του γυναίκα. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο πάθος τους κι έτσι κατέληξαν στο κρεβάτι από το πρώτο κιόλας βράδυ. «Θαμπωμένος» από τα προφανή κάλλη της Λάκσμι, ο Ρουσντί γρήγορα πήρε διαζύγιο και ξεκίνησε και επισήμως σχέση με το εντυπωσιακό μοντέλο.



Τα πρώτα χρόνια ήταν ειδυλλιακά. Οι νύχτες «έσταζαν» ιδρώτα, ενώ τα πρωινά ο Ρουσντί της έφερνε το πρωινό στο κρεβάτι. Όπως όλα τα ωραία, όμως, έτσι και το ρομάντσο τους, δεν κράτησε για πολύ. Αρχή του τέλους ήταν τα γυναικολογικά προβλήματα της Λάκσμι και η μειωμένη έως ανύπαρκτη σεξουαλική διάθεση -προβλήματα, για τα οποία εκείνος δεν έδειξε την παραμικρή κατανόηση.

Ακόμα κι όταν εκείνη μπαινόβγαινε στα χειρουργεία, ο τότε σύζυγός της, δεν βρισκόταν στο πλευρό της. Όταν επέστρεφε σπίτι γεμάτη ράμματα στα γεννητικά όργανα και τα νεφρά, εκείνος έφτιαχνε τη βαλίτσα του και της δήλωνε ότι την επόμενη μέρα θα έφευγε ταξίδι -και αυτό έκανε. «The show must go on, after all» («στο κάτω-κάτω, το σόου πρέπει να συνεχιστεί»), της έλεγε, κλείνοντας την πόρτα πίσω του...

Περισσότερα για τη σχέση της με τον Ρουσντί, αλλά και για τη ζωή της εν γένει, στο νέο βιβλίο της Λάκσμι, που θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης