Μίνα Αρναούτη: Η μητέρα της μιλάει για την κατάσταση υγείας της

Μίνα Αρναούτη: Η μητέρα της μιλάει για την κατάσταση υγείας της

Για πρώτη φορά μετά το μοιραίο δυστύχημα, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, Νατάσα, μιλάει για τη μάχη που δίνει η κόρη της

Μίνα Αρναούτη: Η μητέρα της μιλάει για την κατάσταση υγείας της
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στον 3ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται εδώ και δεκαέξι ημέρες, η Μίνα Αρναούτη, η συνεπιβάτις του Παντελή Παντελίδη, στο τροχαίο δυστύχυμα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου, συνάντησε δημοσιογράφος του «You Weekly», την μητέρα της κοπέλας, Νατάσα.

Αμέσως μετά το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του, ο Παντελής Παντελίδης, η 30χρονη Μίνα- βαριά τραυματισμένη στον θώρακα και τα κάτω άκρα- διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» και υποβλήθηκε αρχικώς σε πολύωρη θωρακοχειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια σε ορθοπεδική επέμβαση.

                     
        H Nατάσα Αρναούτη
Κλείσιμο


Η μητέρα της Μίνας, για πρώτη φορά μετά το μοιραίο δυστύχημα, μιλάει για την κατάσταση της υγείας της κόρης της. «Οι γιατροί περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί. Ο μεγάλος τους φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου… Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει»,
είπε η Νατάσα Αρναούτη.

Έχει ξυπνήσει η Μίνα από την ημέρα που έγινε το τροχαίο; Την έχει αναγνωρίσει;  «Πολύ λίγο… Ελάχιστα έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πολύ πιθανόν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί», απάντησε.

Δεν ξέρει τι έχει συμβεί με τον Παντελή; «Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε. Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον. Ανοίγει τα μάτια της όταν είμαι από πάνω της και κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα μου μιλήσει, αλλά όχι, στιγμιαία ανοίγει τα ματάκια της και τα ξανακλείνει. Από την  ημέρα του τροχαίου δεν έχει πει ούτε κουβέντα».

Πώς τα καταφέρνει με τα έξοδα του νοσοκομείου; Δέχεται κάποια βοήθεια; «Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει και κάθε ημέρα κάνω την προσευχή μου είναι να βγει καλά το παιδί μου από εκεί μέσα.  Ας γίνει αυτό και όλα τα άλλα δεν υπάρχουν. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μια μάνα να βλέπει το παιδί της μέσα στα μάτια και να μην μπορεί να του μιλήσει, να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Μόνο αγάπη δίνουμε στη Μυρσίνη κι εγώ και κάποιοι φίλοι της που είναι δίπλα μου. Τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της.

Ισχύει ότι κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη ήρθαν σε επαφή μαζί της και τη βοηθούν οικονομικά; «Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες», απάντησε. 

Γνώριζε τι ο Παντελής ήταν φίλος με την κόρη της; «Αλίμονο. Ξέρω με ποιους κάνει το παιδί μου παρέα. Τα παιδιά μας ήταν απλοί φίλοι. Εγώ δεν την ήξερα την οικογένεια. Κι άλλωστε γιατί να την ξέρω;».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης