Το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

«Καλό παράδεισο... Πρόλαβαν να σε καταδικάσουν χωρίς να έχουν καταλάβει καν. Βέβαια το ότι πουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα με έργα και με λόγια δεν ενόχλησε κανέναν»

Το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη
Συγκλονισμένη είναι η Ραχήλ Μακρή στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. 

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο προφίλ της το παρακάτω μήνυμα ποστάρoντας και ένα από τα κομμάτια του τραγουδιστή με τίτλο «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο». 

«Καλό παράδεισο.....
Κλείσιμο
Πρόλαβαν να σε καταδικάσουν χωρίς να έχουν καταλάβει καν. Βέβαια το ότι πουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα με έργα και με λόγια δεν ενόχλησε κανέναν.

Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους "εκεί τι κάνεις;" και "πατρίδα πουλάς" χαρακτηρίζοντάς τη "σκάρτη".

12 ώρες μετά πέθανε σε τροχαίο γιατί έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου του.

Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων. Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους "εκεί τι κάνεις;" και "πατρίδα πουλάς" χαρακτηρίζοντάς τη "σκάρτη". Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν. Όσο για το αν γνωρίζω τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και το αν συμπονώ και σέβομαι τους Ελληνοκύπριους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ο,τι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου πάντα έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί στη δύσκολη στιγμή και γι αυτό και έχω παρασημοφορηθεί απ'την πατρίδα. Απ'όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος. Παρ'όλα αυτά λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε. Σας ευχαριστώ όλους. Παντελής Παντελίδης».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης