Ο Bill Murray πέταξε από ταράτσα τα τηλέφωνα τριών φαν του επειδή τον τράβηξαν φωτογραφία

Ο Bill Murray πέταξε από ταράτσα τα τηλέφωνα τριών φαν του επειδή τον τράβηξαν φωτογραφία

Παρά την «cool» εικόνα που έχει χτίσει ο γνωστός ηθοποιός και την έμφυτη κοινωνικότητά του, φαίνεται πως η επιμονή ορισμένων φαν να τον φωτογραφίζουν όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον έκανε να ξεπεράσει τα όριά του

Ο Bill Murray πέταξε από ταράτσα τα τηλέφωνα τριών φαν του επειδή τον τράβηξαν φωτογραφία
Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Bill Murray είναι γνωστός για την ιδιαίτερα πρόσχαρη διάθεση με την οποία αντιμετωπίζει τους φαν του, με τους οποίους δεν διστάζει να συνομιλήσει ή ακόμα και να κάνει ακόμα και «χαβαλέ» (θα θυμάστε ίσως το περιστατικό όπου είχε μπει πίσω από την μπάρα μιας παμπ και σέρβιρε ένα σφηνάκι τεκίλα σε όλους τους πελάτες, άσχετα με το τι παράγγελναν).

Ωστόσο, παρά την «cool» εικόνα που έχει χτίσει ο γνωστός ηθοποιός και την έμφυτη κοινωνικότητά του, φαίνεται πως η επιμονή ορισμένων φαν να τον φωτογραφίζουν όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον έκανε να ξεπεράσει τα όριά του. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος TMZ, o 65χρονος ηθοποιός αντέδρασε με πρωτόγνωρη οργή στις προσπάθειες τριών θαυμαστών του να φωτογραφήσουν το είδωλό τους, παίρνοντας τους τα τηλέφωνα από τα χέρια και πετώντας τα από την ταράτσα όπου βρισκόταν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ρουφ μπαρ Vesuvio στην Καλιφόρνια, όπου ο πρωταγωνιστής της «Ημέρας της Μαρμότας» χαλάρωνε απολαμβάνοντας το ποτό του. Όπως διαβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρηση, Scott Rose, το επεισόδιο δεν προκλήθηκε σε καμία περίπτωση από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ του ηθοποιού αλλά από την ενοχλητική συμπεριφορά ορισμένων πελατών, που μόλις είδαν τον Murray άρχισαν να τον τραβούν φωτογραφίες, με τα φλας τους τα αστράφτουν συνεχώς γύρω του. Έτσι εκείνος τους πλησίασε, τους πήρε τα κινητά από τα χέρια και στη συνέχεια τα πέταξε από την ταράτσα της επιχείρησης.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, η αστυνομία κλήθηκε στο μπαρ μετά το επεισόδιο, ωστόσο ο σταρ των «Ghostbusters» είχε ήδη φύγει. Όταν δε το τοπικό αστυνομικό τμήμα επικοινώνησε με τον Murray, εκείνος δήλωσε απλά ότι είναι πρόθυμος να αποζημιώσει τους πελάτες του εστιατορίου για την απώλεια των κινητών τους, με αποτέλεσμα οι (πιθανότατα πρώην) θαυμαστές του να αποφασίσουν τελικά να μην υποβάλλουν μήνυση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης