Γιατί ο πιο «μισητός άνθρωπος του κόσμου» προσέφερε 10 εκατ. δολάρια στον Kanye West;

Γιατί ο πιο «μισητός άνθρωπος του κόσμου» προσέφερε 10 εκατ. δολάρια στον Kanye West;

Ο Martin Shkreli, ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλο γνωστής φαρμακοβιομηχανίας, Martin- που πρόσφατα κατηγορήθηκε και συνελήφθη για παράνομες οικονομικές ενέργειες- ζήτησε από τον Αμερικανό ράπερ να μην κυκλοφορήσει το άλμπουμ του και να το πουλήσει αποκλειστικά σε αυτόν


Γιατί ο πιο «μισητός άνθρωπος του κόσμου» προσέφερε 10 εκατ. δολάρια στον Kanye West;
O 33χρονος ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Turing, Martin Shkreli- που κατηγορήθηκε και συνελήφθη για παράνομες οικονομικές ενέργειες που είχε κάνει στο παρελθόν- θέλησε να εξαγοράσει το νέο άλμπουμ του Kanye West για το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων.

O Shkreli, γνωστός ως ο «πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου-έκανε την πρόταση στον Αμερικανό ράπερ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ζητούσε ως αντάλλαγμα η νέα του δισκογραφική δουλειά, «The Life of Pablo», να μην κυκλοφορήσει για το κοινό. «Kanye μπορώ έστω και την τελευταία στιγμή να εξαγοράσω το άλμπουμ σου για να μην κυκλοφορήσει;», έγραψε στο Twitter.

Στη συνέχεια δημοσίευσε την επιστολή που έστειλε στον ράπερ. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ήμουν θαυμαστής της μουσικής σου για πολλά χρόνια και ειδικά το άλμπουμ σου ''The College Dropout '' με ενέπνευσε να πετύχω σε νεαρή ηλικία....Σου ζητώ, αντί να πουλήσεις το άλμπουμ σου στους χιλιάδες σου θαυμαστές, να το πουλήσεις μόνο σε μένα, για 10 εκατ. δολάρια. Πιστεύω ότι εσύ και οι συνεργάτες σου, θα βρείτε ελκυστική την προσφορά μου».



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης