Ο «Δημητράκης» από το «Νησί»: «Στις σκηνές, ένιωθα την ατμόσφαιρα»

Ο «Δημητράκης» από το «Νησί»: «Στις σκηνές, ένιωθα την ατμόσφαιρα»

Ο 16χρονος σήμερα, Μάνος Τσαγκαράκης, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση, στην πρωινή εκπομπή του Mega


Ο «Δημητράκης» από το «Νησί»: «Στις σκηνές, ένιωθα την ατμόσφαιρα»
Ο μικρός «Δημητράκης» από το «Νησί», μεγάλωσε και σήμερα πηγαίνει Α’ Λυκείου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, που σήμερα προβάλλεται σε επανάληψη στο Mega.

«Ήταν φυσικό όλο αυτό! Μου έβγαινε. Στις σκηνές, ένιωθα την ατμόσφαιρα εγώ, γιατί προσπάθησα να ενσαρκώσω τον ρόλο, μου έβγαινε!», δήλωσε ο Μάνος Τσαγκαράκης για την ερμηνεία του. Και συνέχισε:
«'Ημουν 10 χρονών. Είναι γνωστό πώς με διάλεξαν. Η νονά μου που έχει ταβέρνα στην Πλάκα μόλις ενημερώθηκε για το καστινγκ, με πήγε και εμένα».

Κλείσιμο
Σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική; «Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Δεν το αποκλείω. Έχω ακόμα καιρό να το σκεφτώ»,
απάντησε.


Είχε άγχος στο πρώτο γύρισμα; «Είχα πολύ άγχος, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα...Φοβόμουν και τα λόγια, στην πρώτη σκηνή. Μην τα θαλασσώσω, μην πω κάτι που δεν έπρεπε, μην κάνω κάποια χειρονομία που δεν έπρεπε!»,
είπε.

Πώς βίωσε η μητέρα του όλο αυτό που έγινε με το «Νησί»; «Η μητέρα μου ακόμα και τώρα που βλέπει το ''Νησί'', κλαίει...Συγκινείται εύκολα η μάνα μου», απάντησε ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης