Θηριοδαμάστρια η Κρις Τζένερ σε εξώφυλλο περιοδικού

Θηριοδαμάστρια η Κρις Τζένερ σε εξώφυλλο περιοδικού

H ριάλιτι σταρ και μαμά της οικογένειας Kardashian, ποζάρει μέσα σε ένα τσίρκο με θηρία και κλόουν

Θηριοδαμάστρια η Κρις Τζένερ σε εξώφυλλο περιοδικού
Ως θηριοδαμάστρια εμφανίζεται στο τεύχος Μαρτίου του Harper Bazaar, η Κρις Τζένερ.  H ριάλιτι σταρ και μαμά της οικογένειας Kardashian, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον και δίνει συνέντευξη στην Λίζα ΝτεΠάουλο, μέσα σε ένα τσίρκο με… θηρία και κλόουν.


Η Τζένερ μιλάει για τη ζωή της στον απόηχο της μετάβασης του πρώην συζύγου της Μπρους σε Κέιτλιν Τζένερ. Δεν διστάζει να πει πόσο δύσκολα έχει περάσει, αν και ακόμα δεν μπορεί να πει πώς αισθάνεται ακριβώς. Λέει ότι προσεύχεται, γιατί ήρθε η ώρα που χρειάζεται τη βοήθεια του Θεού.

«Ήμουν στο σπίτι της χθες το βράδυ», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη «και ήταν… ωραία. Σιγά – σιγά, όπως τα βήματα του μωρού,
Κλείσιμο
ξέρετε».


Υπήρχε μια μεγάλη καμπύλη μάθησης μετά την ανακοίνωση της μετάβασης της Κέιτλιν, την οποία, όπως λέει η Κρις την έμαθε την ίδια στιγμή «όπως όλοι». Λέει επίσης ότι πριν από αυτό δεν ήξερε κανένα τρανς άτομο.



«Εγώ δεν ήξερα καν τι σημαίνει ακριβώς η λέξη. Επειδή υπάρχουν τρανσέξουαλ και τραβεστί, και υπάρχει… θέλω να πω, εγώ απλά δεν ήξερα πολλά γι αυτό. Έτσι σίγουρα έμαθα πολλά».


Λέει ότι δεν αμφισβήτησε τον εαυτό της όταν η Κέιτλιν της ανακοίνωσε για την μετάβαση, αλλά αναρωτήθηκε για τη σχέση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης