Φίλιππος Ποιμενίδης στο «ΟΛΑ»: Το lifestyle είναι η ζωή μου

Φίλιππος Ποιμενίδης στο «ΟΛΑ»: Το lifestyle είναι η ζωή μου

O αρχιτέκτονας από τη Δράμα μιλάει για τη μόδα, δίνει συμβουλές στιλ στον Θέμο και εξηγεί γιατί οι Έλληνες πολιτικοί είναι κακοντυμένοι

Φίλιππος Ποιμενίδης στο «ΟΛΑ»: Το lifestyle είναι η ζωή μου
Ο Φίλιππος Ποιμενίδης, ο gentleman του YouTube, ήταν καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας.

«Ερασιτεχνικά κάνω τις εκπομπές στο YouTube. Όταν προλαβαίνω. Πάντα με στιλ ασχολούμαι. Εγώ στα social media, είμαι ο εαυτός μου. Από εκεί και πέρα με παρακολουθούν μεγάλες εταιρίες μόδας και σχεδιαστές...Η βασική μου δουλειά είναι αρχιτέκτονας»
, είπε ο Φίλιππος Ποιμενίδης.

Η δουλειά του πώς πάει;
«Τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ, πες μου την οικοδομική δραστηριότητα που υπάρχει στην Ελλάδα...»,
Κλείσιμο
απάντησε ο Φίλιππος Ποιμενίδης.

Ο αρχιτέκτονας από τη Δράμα, μίλησε για το στιλ, τη μόδα και έδωσε συμβουλές στον Θέμο.

«Με ανακήρυξε επισήμως τον πιο κακοντυμένο άνθρωπο»,
είπε ο Θέμος. 
«Το στυλ του Θέμου έχει πάρα πολλά λάθη....Έχει κάποια βασικά λάθη...Η γραβάτα και το σακάκι δεν πρέπει να πέφτουν έτσι», είπε ο Φίλιππος Ποιμενίδης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Το lifestyle για μένα είναι θρησκεία. Από μικρός μου άρεσε. Με αυτή τη δουλειά, το lifestyle στην Ελλάδα, ασχολήθηκαν άσχετοι άνθρωποι. Εγώ δεν θα ορίσω το σωστό lifestyle. Δεν υπάρχει ελληνική μόδα».

Στην καθημερινή του ζωή, έτσι ντύνεται; «Εμένα η καθημερινότητα μου, είναι αυτή. Δεν μπορώ να σκεφτώ. Αν δεν ντυθώ δεν μπορώ να σκεφτώ...Η ομορφιά για να την αναδείξεις πρέπει να έχεις ένα παζλ. Πρέπει να είσαι και μορφωμένος, να έχεις και αύρα, γοητεία, να είσαι ενήμερος. Έτσι αναδεικνύεται η ομορφιά», απάντησε.

Τον ενοχλεί που ο Αλέξης Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα : «'Ενα κεφάλαιο της μόδας είναι οι πολιτικοί. Είναι πονεμένη ιστορία πώς ντύνονται. Ξέρεις γιατί οι πολιτικοί είναι κακοντυμένοι; Εγώ το έχω αναλύσει. Όλοι αυτοί τι έκαναν όταν ήταν φοιτητές; Ήταν οι ψωριάρηδες της υπόθεσης. Ούτε τους ένοιαζε. Πήγαιναν, κολλούσαν αφίσες», είπε ο Φίλιππος Ποιμενίδης

Κλείνοντας, ανέφερε: «Εγώ προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Από εκεί και πέρα, μία ζωή ζούμε! Κάνω αυτό που νομίζω ότι είναι το σωστό. Σε όποιους αρέσουμε. Σε αυτούς δεν αρέσουμε, με γεια τους με χαρά τους!».













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης