Τα «τυχερά» των Όσκαρ: Οι υποψήφιοι θα κερδίσουν από ταξίδια έως ανόρθωση στήθους και sex toys

Τα «τυχερά» των Όσκαρ: Οι υποψήφιοι θα κερδίσουν από ταξίδια έως ανόρθωση στήθους και sex toys

Η συνολική αξία των δώρων ανέρχεται σε 200.000 δολάρια για κάθε έναν υποψήφιο - Δεν θα φύγει κανείς με άδεια χέρια

Τα «τυχερά» των Όσκαρ: Οι υποψήφιοι θα κερδίσουν από ταξίδια έως ανόρθωση στήθους και sex toys
Οι υποψήφιοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες για τα φετινά Όσκαρ, ακόμα και αν δεν κρατήσουν στα χέρια τους, το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, σίγουρα δεν θα φύγουν από τη βραδιά της απονομής, με άδεια χέρια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, θα παραλάβουν ένα «καλάθι» με δώρα, αξίας 200.000 δολαρίων που μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει δωρεάν θεραπεία για ανόρθωση στήθους, παιχνίδια του σεξ και ταξίδια στο Ισραήλ και την Ιαπωνία.

Τα δώρα προσφέρουν εταιρίες που στοχεύουν να επωφεληθούν από τα φώτα της δημοσιότητας που συγκεντρώνει ο κορυφαίος κινηματογραφικός θεσμός. Το πιο ακριβό δώρο που περιλαμβάνει το πολυτελές «καλάθι» είναι ένα 10ήμερο ταξίδι στο Ισραήλ -αξίας 55.000 δολαρίων- ενώ ακολουθεί ένα ταξίδι στη Ιαπωνία, αξίας 45.000 δολαρίων.

Ανάμεσα σε αυτά, που προορίζονται για τους υποψηφίους των βραβείων, είναι η δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτων Αudi (για ένα έτος), ένα δώρο ιδιαίτερα ελκυστικό στα μάτια των ανδρών υποψηφίων.

Κλείσιμο
Οι γυναίκες από την άλλη, θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί για όλη τους τη ζωή, να αγοράσουν κάποια καλλυντική κρέμα για το σώμα, καθώς τους τις προσφέρει εφ' όρου ζωής, η εταρία Lizora καθώς επίσης και την προσφορά για λιποαναρρόφηση. Επίσης, προσφέρεται μία δωροεπιταγή για ανόρθωση στήθους. Η μέθοδος λέγεται «vampire breast lift», κοστίζει 1.900 δολάρια και προσφέρει ένα στητό και σφρηγιλό στήθος, με τη χρήση του αίματος του ασθενούς.

Ο υποψήφιος για το Όσκαρ Α'Ανδρικού ρόλου και ο επικρατέστερος για το βραβείο, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σίγουρα θα ενθουσιαστεί με την θεραπεία λέιζερ για το δέρμα -αξίας 5.530 δολαρίων- μετά από τα αντίξοα γυρίσματα της ταινίας «Η Επιστροφή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης