Γιάννης Ζουγανέλης στο «ΟΛΑ»: «Γοητεύομαι και απογοητεύομαι από τους πολιτικούς»

Γιάννης Ζουγανέλης στο «ΟΛΑ»: «Γοητεύομαι και απογοητεύομαι από τους πολιτικούς»

Στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, όπου μίλησε για τον gay ρόλο που ενσαρκώνει στο «Πάνθεον», για την πολιτική κατάσταση και την στάση του απέναντι στην εξουσία, τη φιλία του με τον Βλάσση Μπονάτσο και τον λόγο που τσακώθηκαν, πριν φύγει από τη ζωή

Γιάννης Ζουγανέλης στο «ΟΛΑ»: «Γοητεύομαι και απογοητεύομαι από τους πολιτικούς»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης, συνάντησε τον Θέμο στο πλατό του «ΌΛΑ Πρώτη Φορά», λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον gay ρόλο που ενσαρκώνει στο μιούζικαλ «Βίκτωρ- Βικτώρια» που ανεβαίνει στο «Πάνθεον», στη φιλία  του με τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο , για την πολιτική κατάσταση και το ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τον gay ρόλο που ενσαρκώνει στο θέατρο, δήλωσε:
«Με τον Σάκη (Μπουλά) έχουμε κάνει πάρα πολλούς gay, στο θέατρο και σε διάφορα σατιρικά στην εποχή των ''Απίστευτων και όμως, ελληνικών'', όταν ξεκινούσαμε στο Mega...Κάναμε παρέα και με gay. Εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα πώς αντιδρά κανείς με το σώμα του για να τον κάνω παρέα. Με ενδιέφερε πάντα πώς σκέφτεται, τι πράττει....Εγώ έμενα σε μία γειτονιά, όπου υπήρχε η πρώτη gay ταβέρνα στον κόσμο. Δεν υπάρχει τώρα. Έβλεπα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Έβλεπα άνδρες που φορούσαν άλλα ρούχα, που έβαφαν το στόμα τους», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Κλείσιμο
Για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας, δήλωσε: «Δεν έχω αποποιηθεί ποτέ την υπόσταση μου, ως πολίτης. Πήγαινα και ψήφιζα πάντα! Γοητεύομαι και απογοητεύομαι από αυτούς όλους. Δηλαδή παίρνω θάρρος, αλλά τρώω αμέσως κατραπακιές. Γενικά είμαι απέναντι στην εξουσία, δεν έχω ταυτιστεί ποτέ. Έχω ξεχωρίσει πολιτικούς από όλες τις παραστάσεις που έχουν μία ποιότητα και μία αισθητική»
, είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε:
«Τους εμπιστεύτηκα πάρα πολύ. Για να είμαστε ειλικρινής, ο Τσίπρας είναι σε μία κατάσταση που δεν μπορώ να τον απορρίψω. Πήγε εκεί, εκβιάστηκε. Η απόφαση να παραμείνουμε στην Ευρώπη, δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν καλή. Πολύ περισσότερο δεν είμαι σίγουρος, αν θα ήταν καλή η απόφαση να φεύγαμε!».


Η πίκρα μου για τον Βλάσση
«Από τις παρέες σου, ποιος ήταν ο ποιος απαράδεκτος τύπος, ο πιο ανεκδιήγητος, που έκανε του κεφαλιού του;», ρώτησε ο Θέμος τον Γιάννη Ζουγανέλη. «Ο Βλάσσης Μπονάτσος. Δεν ερχόταν στη ώρα του, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Είχε μία πολύ καλή ποιότητα και δεν μου έφυγε ποτέ από το μυαλό, ότι έφυγε από τη ζωή και ήμαστε τσακωμένοι. Γιατί είχα αντιδράσει πολύ με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε με τις ουσίες. Είχα τρομερή αντίδραση. Είχαμε σχεδόν πλακωθεί. Και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Εκείνος πως ξεγλίστρησε από όλα αυτά; «Είχα μάθει τις ντόπες μου, να τις εκφράζω χωρίς ουσίες. Δεν πιστεύω σε αυτά. Και αγαπώ  αυτούς τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διάσταση για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης