Ο Πάνος Καλλίτσης και οι συνεργασίες του με τις ντίβες του θεάματος

Ο Πάνος Καλλίτσης και οι συνεργασίες του με τις ντίβες του θεάματος

Ελένη Μενεγάκη, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καραβάτου, Όλγα Κεφαλογιάννη και πολλές ακόμα έχουν αφεθεί στα ταλαντούχα χέρια του  

Ο Πάνος Καλλίτσης και οι συνεργασίες του με τις ντίβες του θεάματος
Ο Πάνος Καλλίτσης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ επέστρεφε με τη σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου στο σπίτι τους στο Λυκαβηττό.  

Η είδηση έχει σοκάρει τους δικούς του ανθρώπους, τους συνεργάτες του και τον λαμπερό χώρο της showbiz, καθώς ο γνωστός image maker έχει συνεργαστεί με τα πρώτα ονόματα του χώρου. Ο Πάνος Καλλίτσης, μετράει είκοσι χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η δουλειά του είναι η ζωή του. «
Έχω γεννηθεί για να κάνω αυτή τη δουλειά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη του συνέντευξη στο περιοδικό People.

Κλείσιμο
Ο make-up artist και hair stylist Πάνος Καλλίτσης έχει διαγράψει τη δική του επαγγελματική πορεία και είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι γυναίκες της τηλεόρασης και του θεάματος, προκειμένου να έχουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. «Η δουλειά μου είναι η μεγάλη μου καψούρα. Έχω γεννηθεί για να κάνω αυτή τη δουλειά» αναφέρει στο People.

Το μικρόβιο για την ομορφιά το πήρα από τον πατέρας του, ο οποίος ήταν γνωστός κομμωτής της εποχής του. Εξίσου σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως ο Πάνος μεγάλωσε σ’ ένα σπίτι που ήταν γεμάτο γυναίκες. «Ήμουν ο βενιαμίν της οικογένειας και αυτό με βοήθησε να πάρω πολλή αγάπη από τις γυναίκες και να ξέρω πώς μπορώ να τη δίνω. Νιώθω τις γυναίκες, τις αισθάνομαι, τις ακούω, και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα όσον αφορά τη δουλειά μου» σχολιάζει στο people.



Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας ξεκίνησε ως κομμωτής, ενώ λίγο καιρό αργότερα ασχολήθηκε και με το μακιγιάζ. «Η αλήθεια είναι πως το μακιγιάζ μου είχε βγει από μικρή ηλικία σε μορφή ζωγραφικής. Επειδή αργότερα δεν είχα το χρόνο να ζωγραφίζω, άρχισα να βγάζω όλη μου την εικαστικότητα μέσω του μακιγιάζ» εξηγεί. Ο Πάνος Καλλίτσης κοιτάζει πάντα τις λεπτομέρειες που μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας. «Από παιδί είχα διαστροφή με τις λεπτομέρειες, βλέπω πράγματα που δεν τα βλέπει κανείς. Θέλω να βγάζω το καλό από τους ανθρώπους» λέει και προσθέτει στο people πως όλη του η ζωή είναι στο φάσμα της ομορφιάς.

Mε τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου,η οποία τραυματίστηκε ελαφρά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν έξω από το σπίτι τους, παντρεύτηκαν το 2011, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, με κουμπάρα την Ελεονώρα Μελέτη.




Όλες οι διάσημες κυρίες στο χώρο της τηλεόρασης, της πολιτικής και της ομορφιάς έχουν αφεθεί στα χέρια του και στις ικανότητες του. Δείτε στις παρακάτω εικόνες με ποιες κυρίες έχει συνεργαστεί. Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό του portfolio:

Η Κατερίνα Καραβάτου




Η Σμαράγδα Καρύδη



Η Όλγα Κεφαλογιάννη



Η Ελεονώρα Μελέτη




Η Ελένη Μενεγάκη




Η Δούκισσα Νομικού


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης