Η Τζούλιαν Μουρ ποζάρει για το «Marie Claire» και εξομολογείται: Δεν βρίσκω ρόλους... της προκοπής

Η Τζούλιαν Μουρ ποζάρει για το «Marie Claire» και εξομολογείται: Δεν βρίσκω ρόλους... της προκοπής

«Είναι πολύ δύσκολη εποχή για να βρεις ρόλο, σε όποια ηλικία κι αν είσαι, είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα», δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό και λέει: «Η βιομηχανία του θεάματος δεν δουλεύει για να βρει σπουδαίους ρόλους σε ηθοποιούς. Ετοιμάζει ταινίες απλά και μόνο για να βγάλει όλο και περισσότερα χρήματα»

Η Τζούλιαν Μουρ ποζάρει για το «Marie Claire» και εξομολογείται: Δεν βρίσκω ρόλους... της προκοπής
Ήταν, είναι και θα παραμείνει ηθοποιός «πρώτης γραμμής». Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ ποζάρει ως απόλυτο θηλυκό για το εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire για το τεύχος του Μαρτίου και αποκαλύπτει στη συνέντευξή της ότι δυσκολεύεται πολύ να βρει κάποιο ρόλο να ενσαρκώσει. 



Κλείσιμο
Η 55χρονη ηθοποιός επισημαίνει ότι αυτό δεν οφείλεται σίγουρα στην ηλικία της και δεν το αποδίδει σε σεξιστικούς λόγους, επισημαίνει με αιχμηρό τόνο, ωστόσο, ότι πια το Χόλιγουντ τα βάζει «όλα στο κόκκινο» μόνο για να πάρει πίσω χρήμα, αφήνοντας πίσω την ποιότητα των ρόλων για τη ελίτ των ερμηνευτών. 

«Είναι πολύ δύσκολη εποχή για να βρεις ρόλο, σε όποια ηλικία κι αν είσαι, είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα», δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό. «Η βιομηχανία του θεάματος δεν δουλεύει για να βρει σπουδαίους ρόλους σε ηθοποιούς. Ετοιμάζει ταινίες απλά και μόνο για να βγάλει όλο και περισσότερα χρήματα. Για εμάς τους ηθοποιούς τα Όσκαρ είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά για τον κόσμο που παρακολουθεί τις ταινίες μοναδικό ενδιαφέρον έχει η διασκέδαση», σημειώνει σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης. 

Η κυρία Μουρ μιλά και για τη πώς διαχειρίζεται τον χρόνο της στο σπίτι και τα όρια που βάζει. «Όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου, με την οικογένειά μου, δεν αναλώνω τον χρόνο μου. Δεν απαντώ σε e-mails και στο τηλέφωνο απαντώ μόνο σε επείγουσες κλήσεις», εκμυστηρεύεται. «Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει παραχωρήσει κάποια συνέντευξη, τη στιγμή που τα παιδιά μου βρίσκονται στο σπίτι. Πάντα εκμεταλλευόμουν τον χρόνο που εκείνα ήταν στο σχολείο, δηλαδή τα πρωινά». 

Η ηθοποιός έχει δύο παιδιά, έναν 18 χρονο γιο και την 13χρονη κορούλα της. 

Η φωτογράφιση επιδεικνύει τα ωραιότερα σημεία του κορμιού της, αναδεικνύοντας την ίδια στιγμή την έντονη προσωπικότητά της και το δυναμικό χαρακτήρα της. Εντονο μακιγιάζ, λιτά μαλλιά, και εντυπωσιακά ρούχα φέρνουν την Άνοιξη όλο και πιο κοντά. 




Η εκπληκτική ηθοποιός τον Φεβρουάριο του 2015 κέρδισε Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Still Alice», που περιγράφει τη ζωή της Άλις, μίας καθηγήτριας γλωσσολογίας η οποία παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα της νόσου Αλτσχάιμερ σε ηλικία μόλις 50 ετών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης