Νανά Παλαιτσάκη στο «ΟΛΑ»: Η υπόθεση που την ανάγκασε να παραιτηθεί και τα περιοδικά που «χτύπησαν» τη μητέρα της

Νανά Παλαιτσάκη στο «ΟΛΑ»: Η υπόθεση που την ανάγκασε να παραιτηθεί και τα περιοδικά που «χτύπησαν» τη μητέρα της

Τι είπε για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, τη γνωριμία με την Ρούλα Κορομηλά, τη συνεργασία με τον  Νίκο Ευαγγελάτο, την απόλυση από τον Τέρενς Κουκ και τις εικόνες που χαράχτηκαν στη μνήμη της

Νανά Παλαιτσάκη στο «ΟΛΑ»: Η υπόθεση που την ανάγκασε να παραιτηθεί και τα περιοδικά που «χτύπησαν» τη μητέρα της
Η Νανά Παλαιστάκη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης, στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της στην τηλεόραση καθώς επίσης και στη γνωριμία της με την Ρούλα Κορομηλά. «Ήμουν στο μπαρ της ΕΡΤ και μετέφραζα κάποια κείμενα. Έρχεται κάποια στιγμή η Ρούλα Κορομηλά, η οποία ήταν τότε γραμματέας του δελτίου ειδήσεων, πριν πάει γραμματέας στο γραφείο του προέδρου τότε, του Ροδόλφου Μορώνη, μου λέει: ''Θα βγει μία εκπομπή καθημερινή, θέλουν νέα πρόσωπα”»,
είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

Για τον Νίκο Μαστοράκη είπε:
«Μαστοράκης ήταν φρικτός. ΄Ηταν φρικτή εμπειρία. Είναι λατρεμένος φρικτός. Ο Μαστοράκης με ''πλάκωσε'', έφαγα τέτοιο ''ξύλο'', εντός εισαγωγικών. Πριν βγει ο ΑΝΤ1 στον ''αέρα'', με έβαλε και έκανα τον πρωινό καφέ στο Intercontinental. Kaι μου είπε: ''Έχεις πενήντα δευτερόλεπτα. Ή τώρα αρχίζει η καριέρα σου ή τώρα τελειώνει. Θα τα πεις με τη μία. Κατάλαβες;''»
Κλείσιμο

Με απέλυσε ο Κουίκ
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στον Τέρενς Κουίκ. «Ο Νίκος ήταν φοβερός ρεπόρτερ. Επίσης ένιωθα πολύ μεγάλη σιγουριά, όταν ήταν εκεί. Ο Νίκος πήγαινε μπροστά στα ρεπορτάζ. Ραδιόφωνο έκανε. Το ραδιόφωνο είχε στείλει ανταποκριτή τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Ισραήλ. Είχαμε πάει στην Ιορδανία. Μετά γυρίσαμε. Γύρισα εγώ πίσω και με απέλυσε ο Κουίκ γιατί δεν είχα πάρει την άδεια του να γυρίσω. Ήταν αυστηρός».

Παραιτήθηκα μετά την υπόθεση του Δοσούλα
Για τον λόγο που αποφάσισε να παραιτηθεί από το δελτίο ειδήσεων, είπε:  «Είχα ζητήσει από τον Μαλέλη, να μην ξανάκανω δελτίο, όταν διαχειρίστηκα όλη την ιστορία του Βασίλη Δοσούλα. Ο γιος μου ήταν 11 χρονών, ο Βασίλης ήταν 11 χρονών. Όταν ένα δελφίνι θαλάσσιο, του κόβει του παιδιού το πόδι και εγώ είμαι βάρδια στο ΣΚΑΙ. Όταν σηκώνουμε ελικόπτερο να φέρουμε το παιδί πίσω. Και διαχειρίζομαι και στο μοντάζ τον ακρωτηριασμό του Βασίλη. Ήταν από τις πιο δυσκολες, αφόρητες στιγμές στη ζωή μου. Ήταν το παιδί που στην ίδια ηλικία, συνέβη αυτό στο παιδί. Και δεν ήθελα να ξανακάνω δελτίο».

Οι ανεξίτηλες εικόνες στη μνήμη της
Για όσα έζησε, επάνω στο ρεπορτάζ, η Νανά Παλαιτσάκη, είπε: «Εγώ δεν είχα δει να πεθαίνει άνθρωπος με μαχαίρι, να τον δω να γονατίζει και να αργοπεθαίνει, μπροστά μου. Δεν είχα δει ανθρώπινα μέλη στον αέρα. Θυμάμαι, όταν έβλεπα τα παιδάκια των Παλαιστινίων να κρατούν καλάσνικοφ και τις μανάδες τους να κάνουν πάρτι που πάνε να πεθάνουν και εγώ να βγάζω από την τσέπη μου, καραμέλες από την Ολυμπιακή.  Και εκείνα να πετάνε την καραμέλα και να κρατάνε το χαρτάκι και να προσπαθούν να μου κάνουν νοήματα, γιατί ήξεραν ότι θα πεθάνουν. Θέλανε να πάνε στο οροπέδιο για να σημαδεύουν ισραηλινά F16 και ήξεραν ότι θα πεθάνουν. Και με αγκάλιαζαν και με φιλούσαν. Δεν μεταφέρονται αυτές οι εικόνες!»

Πώς αντιμετώπισε την αναγνωρισιμότητα; «Είχα την ευτυχία να έχω μία  μάνα που πάντα με γείωνε και ποτέ δεν θεώρησα ότι είναι κάτι σπουδαίο». Ζορίστηκε ποτέ από τη δημοσιότητα; «Ναι ένιωσα, όταν η μάνα μου είχε όγκο στον εγκέφαλο και έμαθε τι έχει από τα περιοδικά. Η μητέρα μου δεν το ήξερε. Της καλύπταμε το πρόβλημα για να μην καταβληθεί ψυχολογικά. Είχαν βγει τότε κάτι περιοδικά και γράψανε ''Τη Νανά Παλαιτσάκη θέλουν να τη διώξουν από το ΣΚΑΙ, γιατί εξαιτίας της αρρωστιας της μητέρας της που είναι καρκίνος, δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Εκεί τερμάτισα! Δεν τη συνεφέραμε ποτέ τη μάνα μου. Ήταν η αρχή του τελους», απάντησε.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης