Πρώην σύζυγος του Bowie: Ο David είχε προσπαθήσει να με σκοτώσει

Πρώην σύζυγος του Bowie: Ο David είχε προσπαθήσει να με σκοτώσει

Η 66χρονη Angie αποκαλύπτει πώς βοήθησε τον πρώην άντρα της να κατακτήσει τη δόξα, πώς στη συνέχεια το σεξ και τα ναρκωτικά τους απομάκρυναν και ξαναζεί τη στιγμή που ο θρύλος της ροκ επιχείρησε... να τη στραγγαλίσει

Πρώην σύζυγος του Bowie: Ο David είχε προσπαθήσει να με σκοτώσει
Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον χαμό του «Starman» David Bowie από καρκίνο, η πρώην σύζυγός του, Angie Bowie, μίλησε στην Daily Mail για την ταραχώδη σχέση της με τον ταλαντούχο τραγουδιστή. Στην αποκαλυπτική της συνέντευξη, η Angie, που μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στο Big Brother Celebrity, αποκαλύπτει πως βοήθησε τον πρώην άντρα της να κατακτήσει τη δόξα, πώς στη συνέχεια το σεξ, τα ναρκωτικά και η φήμη τους απομάκρυναν και ξαναζεί τη στιγμή που ο θρύλος της ροκ επιχείρησε... να τη σκοτώσει.

«Έμαθα το νέο του θανάτου του ενώ βρισκόμουν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Το γεγονός ότι συνέβη live στην τηλεόραση ήταν ταιριαστό στην ιστορία μας, αφού επρόκειτο για γάμο της σόου μπίζνες που υπήρχε για πολλά χρόνια για χάρη των media», ανέφερε στη συνέντευξή της η 66χρονη Angie, προτού αναφερθεί σε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον «Λευκό Δούκα» της ροκ.

Κλείσιμο
Η αρχή μιας ταραχώδους σχέσης


Η Angie γνώρισε τον Bowie σε μια συναυλία το 1968 και τον παντρεύτηκε σε ηλικία μόλις 19 ετών. Από την αρχή κιόλας της σχέσης τους, όπως αναφέρει στη συνέντευξη, ήξερε ότι δεν την αγαπούσε και είχε αποδεχτεί ότι κοιμόταν με άλλα άτομα.

«Μου είχε πει πριν ακόμα παντρευτούμε ότι δεν μ' αγαπούσε και η σχέση μας ήταν ελεύθερη από την αρχή. Τη βραδιά πριν από τον γάμο μας, μάλιστα, είχαμε πέσει στο κρεβάτι με ένα τρίτο άτομο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σχέσης μας απαιτούσα να μου φέρονται με  αξιοπρέπεια και σεβασμό, και σύντομα κατάλαβα ότι δεν λάμβανα τίποτα από τα δύο. Ο David είχε πάντα την άδεια μου να κοιμάται με άλλα άτομα, αλλά δεν ήθελα να το κάνει μπροστά στα μάτια μου», αναφέρει η 66χρονη σήμερα ηθοποιός.


Η κρίση στον γάμο τους και η πικρία μετά το διαζύγιο


Θέλοντας να δώσει το κλίμα ενός γάμου που στηριζόταν σε «σάπια θεμέλια» η Angie περιγράφει ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί στο πολυτελές Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες, πριν από 40 χρόνια, λίγο πριν το ζευγάρι αποφασίσει να χωρίσει.

Μετά από ένα περίεργο τηλεφώνημα του David, που τη γέμισε ανησυχία η Angie πέταξε από τη Νέα Υόρκη ώστε να τρέξει στη σουίτα του άνδρα της για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Εκεί τον βρήκε στο κρεβάτι με την τραγουδίστρια της Σόουλ, Claudia Lennear. Αυτό, για εκείνη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 

«Εκείνη η εποχή θα έπρεπε να είναι τα χρυσά μας χρόνια, κατά τα οποία θα απολαμβάναμε όσα είχαμε χτίσει μαζί από το ξεκίνημά μας στο Μπέκενχαμ του Νότιου Λονδίνου. Εγώ ωστόσο ήξερα ότι η σχέση μας έφτανε στο τέλος της. Ο Ντέιβιντ και εγώ χωρίσαμε το 1980 και από τότε δεν ανταλλάξαμε λέξη. Παρά το γεγονός ότι είχαμε ζήσει μαζί δέκα χρόνια και είχαμε αποκτήσει ένα παιδί, με "έσβησε" από τη ζωή του σαν να μην υπήρξα ποτέ», σημειώνει η 66χρονη.

Η στάση του David Bowie μετά τον χωρισμό τους, σύμφωνα με την ίδια, φανέρωνε όχι μόνο ότι δεν την είχε αγαπήσει ποτέ, αλλά και ότι τη μισούσε. «Ποτέ δεν εξέφρασε οποιουδήποτε είδους τρυφερότητα ή ευγνωμοσύνη μετά το διαζύγιο. Απέλυσε οποιονδήποτε ανάφερε το όνομά μου. Κατέστρεψε όλες τις φωτογραφίες που μας έδειχναν μαζί. Δεν αναγνώριζε το παραμικρό από όσα είχα κάνει για εκείνον», τονίζει χαρακτηριστικά.

Όπως μάλιστα αναφέρει, την περίοδο που ήταν στα χωρίσματα είχε φτάσει στο σημείο να προσπαθήσει να τη σκοτώσει. «Κάποια στιγμή, ενώ είχα μια διαφωνία με την προσωπική του βοηθό, Corinne Schwab, έτρεξε καταπάνω μου από την άλλη πλευρά του δωματίου, με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με σφίγγει. Είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Ήταν φρικτό. Η Corinne τον απομάκρυνε», αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του Bowie. 

«Μετά το διαζύγιό μας, ήθελα μόνο δύο πράγματα. Μια σχέση με τον γιο μας Zowie και αρκετά χρήματα για να επιβιώσω μέχρι να χτίσω τη δική μου καριέρα. Δεν πήρα τίποτα από τα δύο», αναφέρει, συμπληρώνοντας ότι ο χωρισμός με τον Bowie την απομάκρυνε τελικά και από τον γιο της, που έμεινε με τον πατέρα του και σιγά-σιγά σταμάτησε να θέλει να τη βλέπει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης