O Barack Obama τρελαίνεται για ελληνικές πίτες και φασολάδα Ελληνίδας μαγείρισσας

O Barack Obama τρελαίνεται για ελληνικές πίτες και φασολάδα Ελληνίδας μαγείρισσας

Η ευχετήρια κάρτα του πλανητάρχη στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

O Barack Obama τρελαίνεται για ελληνικές πίτες και φασολάδα Ελληνίδας μαγείρισσας
Με μια ευχετήρια κάρτα που την υπογράφουν ο Barack Obama,η σύζυγος του,Michelle, οι δυο τους κόρες, αλλά και τα δυο κατοικίδια της οικογένειας - παρατηρήστε στην παρακάτω εικόνα τα πατουσάκια τους- εύχονται υγεία και χρόνια πολλά για τις γιορτές στη γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και στο προσωπικό της.



Κλείσιμο


Όχι, η πιο ισχυρή οικογένεια του πλανήτη δεν επισκέφθηκε το εστιατόριο της στην Ελλάδα, αλλά έχει γευθεί ουκ ολίγες φορές τις πίτες της, στο εστιατόριο που άνοιξε το καλοκαίρι, στην Ουάσινγκτον. 

Το μαγαζί της Αργυρώς, βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική περιοχή της πόλης, στην οποία βρίσκονται ο Λευκός Οίκο, το ΔΝΤ και η World Bank. Επομένως, ήταν θέμα ημερών να εισβάλει κάποιο ελληνικό έδεσμα στο γραφείο του προέδρου. 

H Αργυρώ, ταξίδεψε στην Αμερικάνικη πρωτεύουσα τον Ιούλιο και έστησε το μαγαζί με τις δικές της συνταγές, οι οποίες ξετρέλαναν τον πρόεδρο των Η.Π.Α. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Barack Obama δοκίμασε την κολοκυθόσουπα, τη φασολάδα και τις πίτες της Αργυρώς και ξετρελάθηκε!



Όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφθηκε το μαγαζί ο υπεύθυνος ασφαλείας του προέδρου, ο οποίος έγινε φανατικός επισκέπτης του. Ο ίδιος προσέφερε μια μέρα και στον πρόεδρο κάποια ελληνική πίτα που είχε αγοράσει για το γραφείο, ο οποίος τη δοκίμασε και ξετρελάθηκε με την ελληνική γαστρονομία. 

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου,με τη γνωστή Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρο Τίνα Μίτρακας και με γνωστή εταιρία ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στον Φεβρουάριο ο Barack Obama έχει βάλει στην ατζέντα του και μία επίσκεψη στο εστιατόριο για να γνωρίσει την Ελληνίδα μαγείρισσα και το προσωπικό.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 



To εστιατόριο της στην Ουάσινγκτον 





 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης