Το αντίο της NASA στον David Bowie

Το αντίο της NASA στον David Bowie

«Τα αστέρια δείχνουν πολύ διαφορετικά σήμερα. RIP David Bowie» 

Το αντίο της NASA στον David Bowie
Ο θάνατος του David Bowie, έχει προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς η μουσική του έχει εμπνεύσει απλούς ανθρώπους, καλλιτέχνες και αρκετούς επιστήμονες.  Το έργο του «Starman», όπως είναι γνωστό, είχε επιρροές από τον κόσμο της επιστήμης, καθώς είχε καταφέρει μέσα από τους στίχους του να εκφράσει τα όνειρα των επιστημόνων. Σε αυτό αναφερόταν στο διάστημα, για τη ζωή στον Αρη και για διαστρικά ταξίδια. Στα τραγούδια του βρίσκονται στίχοι βγαλμένοι από παιδικά όνειρα, επίδοξων αστροναυτών.



Κλείσιμο
Γι αυτό το λόγο η NASA, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο του Βρετανού σταρ: «Τα αστέρια δείχνουν πολύ διαφορετικά σήμερα. RIP David Bowie» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Επίσης, η αποστολή Rossetta του ESA, μέσω Twitter,έγραψε στο μήνυμα της. «RIP David Bowie, σύντροφε ταξιδιώτη των αστεριών»

Την ίδια στιγμή, αστροναύτης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και επικεφαλής της αποστολής Expedition 35 έπαιξε με την κιθάρα του, το Space Oddity, και με αυτό τον τρόπο είπε «αντίο» σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ όλων των εποχών.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης