David Bowie: Η πρώην σύζυγός του ενημερώθηκε για τον θάνατό του και παραμένει στο «Celebrity Big Brother»

David Bowie: Η πρώην σύζυγός του ενημερώθηκε για τον θάνατό του και παραμένει στο «Celebrity Big Brother»

«Μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντέιβιντ Μπάουι σήμερα το πρωί, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Άντζι Μπάουι ενημερώθηκε χωρίς την παρουσία καμερών από τους εκπροσώπους της» 

David Bowie: Η πρώην σύζυγός του ενημερώθηκε για τον θάνατό του και παραμένει στο «Celebrity Big Brother»
Από το πρωί που έγινε γνωστός ο θάνατος του David Bowie, τα μέσα δεν έχουν σταματήσει να προβάλλουν το θέμα και σχετικά αφιερώματα στο καλλιτεχνικό του έργο. Ωστόσο ένα πολύ στενό του πρόσωπο, μέχρι το μεσημέρι, δεν γνώριζε ακόμη τα δυσάρεστα νέα. Ο λόγος για την Angie Bowie την πρώτη γυναίκα του David από το 1970 έως το 1980, με την οποία μάλιστα απέκτησαν και το γιο τους και γνωστό σκηνοθέτη, Duncan Jones.

Η Angie λοιπόν δεν γνώριζε την απώλεια του πρώην συζύγου της και ο λόγος είναι ο κανονισμός του reality, στο οποίο συμμετέχει. Το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια βρίσκεται στο Celebrity Big Brother και βάσει κανονισμών δεν επιτρέπεται να έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του καναλιού η πρώην σύζυγος του David Bowie ενημερώθηκε εν τέλει και αποφάσισε να συνεχίσει τα γυρίσματα της εκπομπής αφού έμαθε για τον θάνατο του θρυλικού καλλιτέχνη. 

Κλείσιμο


Η 66χρονη Angie Bowie, σύμφωνα με τ
ην ανακοίνωση που έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5, ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην της συζύγου στο πλατό της εκπομπής, όπου είθισται οι συμμετέχοντες να μην έχουν καμία επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης ή με την οικογένειά τους. 

«Μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντέιβιντ Μπάουι σήμερα το πρωί, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Άντζι Μπάουι ενημερώθηκε χωρίς την παρουσία καμερών από τους εκπροσώπους της» επισήμανε το δίκτυο σε ένα δελτίο τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η ίδια έλαβε την απόφαση να συνεχίσει στο πρόγραμμα. Η απόφασή της να παραμείνει είναι απόλυτα δική της επιλογή και μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, θα λάβει την απαραίτητη υποστήριξη εφόσον τη χρειαστεί» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης