Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ανησυχώ μήπως δεν προλάβω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ανησυχώ μήπως δεν προλάβω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν»

Η συνέντευξη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου δόθηκε στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ, αφιερωμένου στον πρίγκιπα Κάρολο και τις φιλανθρωπικές δράσεις του

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ανησυχώ μήπως δεν προλάβω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν»
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προχώρησε σε κάποιες ιδιαίτερα συγκινητικές δηλώσεις, στο πλαίσιο ενός νέου ντοκιμαντέρ, αφιερωμένου στις φιλανθρωπικές δράσεις του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους γονείς του, αλλά και για τις ανησυχίες και τα συναισθήματα του μετά τη γέννηση των παιδιών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δούκας του Κέιμπριτζ παραδέχτηκε πως η πατρότητα τον έχει κάνει πιο συναισθηματικό, ενώ μετά τη γέννηση των παιδιών του συνειδητοποίησε τη σπουδαιότητα της ζωής.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος δήλωσε πως: «Περιέργως, είμαι πολύ πιο συναισθηματικός από ότι στο παρελθόν. Συνήθιζα να μην με επηρεάζει κάτι και να μην ανησυχώ για τίποτα. Αλλά τώρα, σαν πατέρας, ακόμα και το πιο μικρό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο με επηρεάζει. Διότι, έτσι, συνειδητοποιείς πόσο σημαντική είναι η ζωή και βλέπεις τον κόσμο από άλλη σκοπιά. Σκέφτεσαι το ότι μπορεί να μην είσαι εκεί για να δεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν». Ο 33χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου συμπλήρωσε πως: «Θυμάμαι τη μητέρα μου και τον πατέρα μου να μας παίρνουν μαζί τους σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και να μας δείχνουν τι συμβαίνει γύρω μας. Δεν ζεις απλώς σε ένα παλάτι, πρέπει να βγαίνεις έξω και να βλέπεις τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο».

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ, σχολίασε σε πιο ανάλαφρο τόνο πως διασκεδάζει πολύ με το να μένει δίπλα από την οικογένεια του αδερφού του, στο Kensington Palace. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφο να είμαστε γείτονες. Μου αρέσει να ακούω το θόρυβο από τα πλαστικά φορτηγάκια, με τα οποία παίζει ο Τζόρτζ».

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα έχει διάρκεια 90 λεπτών, συμμετέχει και η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία μίλησε με ιδιαίτερη περηφάνια για τις φιλανθρωπικές δράσεις του συζύγου της, δηλώνοντας πως: «Είμαι πολύ περήφανη που είμαι παντρεμένη με κάποιον, οποίος πριν 40 χρόνια, όταν ήταν μόνο 27 ετών είχε αυτό το όραμα». Η συνέντευξη αυτή, μάλιστα, είναι η πρώτη επίσημη τηλεοπτική συνέντευξη της συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης