Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στην Πράγα

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στην Πράγα

Πόζαραν αγκαλιά, με φόντο τη γέφυρα του Καρόλου και το μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι της Πράγας

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στην Πράγα
Στην παραμυθένια Πράγα, ταξίδεψαν η Αγγελική Ηλίάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου. Η τραγουδίστρια ανέβασε το βράδυ της Τρίτης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την χριστουγεννιάτικη εξόρμηση με τον σύντροφο της. Με φόντο τη γέφυρα του Καρόλου και το μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι της Πράγας, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής πόζαραν αγκαλιά.



Κλείσιμο
Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποίησαν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογράφηση. Μαζί με τα δυο παιδιά, τον 10χρονο Μπάμπη και τον 17 μηνών Βασίλη, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του ΟΚ! και μίλησαν για την γνωριμία τους, τη σχέση τους και για το ενδεχόμενιο του γάμου.



«Όταν συνάντησα την Αγγελική, ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Όσο περισσότερο τη γνώριζα, τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγελική με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ πολύ σημαντικό επίσης, ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη. Είναι λογικό να έχει ανάγκη από ορισμένα πράγμα που δεν τα είχε μεγαλώνοντας και προσπαθώ όσο μπορώ να του να προσφέρω»,
είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.



Είναι ο γάμος στα σχέδιά τους; «Δεν νιώθω την ανάγκη. Η ζωή μας τα έφερε έτσι και φτιάξαμε την οικογένεια μας, οπότε δεν με απασχολεί» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου είπε: «Θεωρώ πως ο γάμος δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Είναι απλώς ένας τίτλος. Από κει και πέρα ξέρω ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται τη μέρα του γάμου της, οπότε….».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης