Jennifer Lawrence: Παραδέχεται ότι κάπνισε κάνναβη, λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ

Jennifer Lawrence: Παραδέχεται ότι κάπνισε κάνναβη, λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ

Οι πιπεράτες αποκαλύψεις της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού: Τα φιλιά- εκτός κινηματογραφικών πλατό- με τον συμπρωταγωνιστή της, Liam Hemsworth και το τσιγάρο κάνναβης που κάπνισε πριν παραστεί σε απονομή των βραβείων Όσκαρ

Jennifer Lawrence: Παραδέχεται ότι κάπνισε κάνναβη, λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jennifer Lawrence, βρέθηκε στο τηλεοπτικό σόου «Watch What Happens Live» και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι έχει φιλήσει - εκτός κινηματογραφικών πλατό- τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, «Hunger Games»,  Liam Hemsworth και ότι έχει καπνίσει ινδική κάνναβη, λίγο πριν παραστεί σε απονομή των Όσκαρ.

                            
  Η Jennifer Lawrence με τον Liam Hemsworth
Κλείσιμο

«Έχεις ποτέ ανταλλάξει φιλί με τον συμπρωταγωνιστή σου, Liam Hemsworth;»
, ήταν η ερώτηση του «οικοδεσπότη» του show, Andy Cohen για ναπάρει την απάντηση της Jennifer Lawrence: «Ο Liam και εγώ, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ο Liam είναι πολύ καυτός!».

Μάλιστα πριν το διάλειμμα για διαφημίσεις, η χολιγουντιανή σταρ, πρόλαβε να πει: «Μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Liam».

Αυτή δεν ήταν η μοναδική αποκάλυψη που έκανε η Jennifer Lawrence. Όπως είπε, η 25χρονη, είχε καπνίσει ινδική κάνναβη πριν από απονομή των βραβείων Όσκαρ, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει, σε ποια απονομή. «Είδα τον αδερφό μου να καπνίζει, πριν από κάποια Όσκαρ, δεν θα πω σε ποια (απονομή) και κάπνισα και εγώ λίγο», είπε.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης