Κένταλ, Τζίτζι και Κάρα βγάζουν 300.000 δολάρια για ένα ποστ στο Instagram

Κένταλ, Τζίτζι και Κάρα βγάζουν 300.000 δολάρια για ένα ποστ στο Instagram

Η νέα γενιά μοντέλων που πλουτίζει δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media 

Κένταλ, Τζίτζι και Κάρα βγάζουν 300.000 δολάρια για ένα ποστ στο Instagram
Τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο εισπράττουν εκατομμύρια από καμπάνιες, πασαρέλες και διαφημίσεις όμως κάποιες που ξέρουν να χειρίζονται καλά τα social media μπορούν να δουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να αυξάνεται κατά πολλές χιλιάδες ευρώ απλά και μόνο με ένα ποστ. 

Κένταλ Τζένερ, Κάρα Ντελεβίν, Τζίτζι Χαντίντ: Η νέα γενιά, πολλά υποσχόμενων, μοντέλων μπορεί να εισπράξει μέχρι και 300.000 δολάρια δημοσιεύοντας μία μόνο φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η 20χρονη Κένταλ, της γνωστής οικογένειας των Kardashian's, μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 43.900.000 οπαδούς της στο Instagram, οι οποίοι της αποφέρουν 125.000 με 300.000 δολάρια για ένα ποστ στο οποίο θα διαφημίζει κάποιο προϊόν γνωστής φίρμας ή θα απεικονίζεται να κάνει κάτι που συνηθίζει στην καθημερινότητά της και ανάλογα με το περιεχόμενό του μπορεί να πληρωθεί ή και όχι γι' αυτό. 

Κλείσιμο

Σας αρέσουν τα εσώρουχα της Κένταλ Τζένερ;




Η Κένταλ σύμφωνα με τους ανθρώπους της βιομηχανίας της μόδας και του μάρκετινγκ είναι βασίλισσα στο είδος της και ακολουθούν η Κάρα Ντελεβίν και η Τζίτζι Χαντίντ με 23.900.000 και 10.200.000 αντίστοιχα. 

Τα ποσά για τα ποστ των δύο μοντέλων δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου από αυτά που εισπράττει η Kένταλ αφού οι αμοιβές τους κυμαίνονται στα αστρονομικά αυτά νούμερα. 


Η Κάρα Ντελεβίν σκαρφαλώνοντας κάνει διαφήμιση στον οίκο Burberry's



Είναι γεγονός πως τα social media έχουν μπει στην καθημερινότητά των ανθρώπων και αποτελούν για τους διευθυντές του μάρκετινγκ και της διαφήμισης πια, το πιο ισχυρό όπλο για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. 

Πολλές από τις φωτογραφίες μάλιστα που βλέπουμε σε αυτά μπορεί να μοιάζουν, ανέμελες και καθημερινές, κάνοντας τους χρήστες να πιστεύουν πως βλέπουν κάποιες από τις προσωπικές στιγμές των αγαπημένων τους σταρ, όμως στην ουσία πολλές από αυτές αποτελούν μέρος κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας. 



Τι μάσκαρα φοράει η Τζίτζι Χαντίντ;




Μάλιστα όσο πιο διάσημο είναι το account, όσους περισσότερους ακόλουθους δηλαδή έχει τόσο περισσότερα έσοδα αποφέρει στον κάτοχό του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης