Δήλωση-σοκ από τον Μπαρτ Ρέινολντς: Ο Τσάρλι Σιν αξίζει να έχει HIV

Δήλωση-σοκ από τον Μπαρτ Ρέινολντς: Ο Τσάρλι Σιν αξίζει να έχει HIV

«Παίρνει ό,τι του αρμόζει. Αν πρόκειται να συμπεριφέρεσαι τόσο άσχημα, αυτό θα σου τύχει» δήλωσε ο 79χρονος ηθοποιός

Δήλωση-σοκ από τον Μπαρτ Ρέινολντς: Ο Τσάρλι Σιν αξίζει να έχει HIV
Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού Μπαρτ Ρέινολντς σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Τσάρλι Σιν αξίζει να πάσχει από HIV.

«Για τον Τσάρλι δεν λυπάμαι, όχι. Το αξίζει. Συμπεριφέρθηκε πολύ πολύ άσχημα» ήταν το σχόλιο του 79χρονου ηθοποιού όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Loose Women», όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη-βόμβα που έκανε πριν λίγο καιρό ο Σιν ότι είναι οροθετικός.

Η απάντησή του ηθοποιού φαίνεται πως σόκαρε τις παρουσιάστριες, όπως και το κοινό, καθώς κανείς δεν κατάφερε να αρθρώσει το παραμικρό. 

Ο Ρέινολντς συνέχισε, μάλιστα, σχολιάζοντας πως «όταν βρίσκεσαι σε αυτήν την ηλικία, είναι δύσκολο. Όλα έρχονται καταπάνω σου και είναι δύσκολο».

Στη συνέχεια, ο 79χρονος εξέφρασε την συμπόνοια του προς τον πατέρα του Σιν, Μάρτιν, με τον οποίο είναι φίλοι, ενώ επέμεινε πως ο 50χρονος ηθοποιός έπαθε ο,τι του άξιζε. «Ο πατέρας του είναι ένας πολύ έντιμος άντρας και αγαπημένος μου φίλος. Αισθάνομαι άσχημα για αυτόν, αλλά για τον Τσάρλι όχι. Παίρνει ο,τι του αρμόζει. Αν πρόκειται να συμπεριφέρεσαι τόσο άσχημα, αυτό θα σου τύχει» συμπλήρωσε.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» το στιγμιότυπο από την συνέντευξη του Μπαρτ Ρέινολντς θα προβληθεί κανονικά στο προγραμματισμένο σημερινό επεισόδιο.

Ένας από τους παρόντες θεατές δήλωσε στην εφημερίδα πως ο ηθοποιός τους σόκαρε και δήλωσε: Ο ιός HIV είναι κάτι που δεν αξίζει κανένας. Η αναισθησία του Μπαρτ Ρέινολντς ήταν απίστευτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης