Αυτή η 23χρονη καλλονή είναι η ομορφότερη Ρωσίδα αεροσυνοδός

Αυτή η 23χρονη καλλονή είναι η ομορφότερη Ρωσίδα αεροσυνοδός

Η 23χρονη Anastasia Babushkina εργάζεται στα σύννεφα και το απολαμβάνει - Η πανέμορφη Ρωσίδα επέλεξε να εγκαταλείψει τις σπουδές της στα Οικονομικά στο τρίτο έτος και να γίνει αεροσυνοδός, επειδή λατρεύει τα ταξίδια

Αυτή η 23χρονη καλλονή είναι η ομορφότερη Ρωσίδα αεροσυνοδός
Αυτή την εβδομάδα έγιναν στην Ρωσία καλλιστεία για την ομορφότερη αεροσυνοδό στη χώρα. Ανάμεσα στις 26 διαγωνιζόμενες τον τίτλο κέρδισε η 23χρονη Anastasia Babushkina από την πόλη Νίζνι Ταγκίλ, στην κεντρική Ρωσία. Η νεαρή κοπέλα σπούδαζε Οικονομικά, αλλά στο τρίτο έτος των σπουδών της αποφάσισε να τις εγκαταλείψει και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά, παράλληλα, να γίνει αεροσυνοδός.

«Ζητούσα ένα επάγγελμα για να κάνω απεριόριστα ταξίδια και να γνωρίζω νέους ανθρώπους», δήλωσε μετά την εκλογή της η 23χρονη καλλονή, που εργάζεται στον τομέα του business aviation, δηλαδή σε μικρά ιδιωτικά τζετ που μεταφέρουν πολυάσχολους επιχειρηματίες.

Κλείσιμο
                                             H Anastasia Babushkina



Η ίδια ρωτήθηκε για τον φόβο της τρομοκρατίας, μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους στις 31 Οκτωβρίου από τρομοκράτες στην Χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 Ρώσοι πολίτες που επέστρεφαν από τις διακοπές τους στο τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ.



Η 23χρονη αεροσυνοδός απάντησε: «Θα πρέπει να είμαι επαγγελματίας και να παραμένω ήρεμη, αφού αν δείξω ταραγμένη η νευρικότητά μου θα μεταφερθεί στους επιβάτες». Στον διαγωνισμό για την ομορφότερη Ρωσίδα αεροσυνοδό, εκτός από την ομορφιά, λαμβάνονται υπόψη και οι ικανότητες των υποψηφίων.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης