Ο Θέμος «όλα» για την Καρασάββα... και την τυρόπιτα

Ο Θέμος «όλα» για την Καρασάββα... και την τυρόπιτα

Μήπως είναι δημoσιογραφάρα και έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ; 

Ο Θέμος «όλα» για την Καρασάββα... και την τυρόπιτα
Για την Ανθή Καρασάββα μίλησε ο Θέμος Αναστασιάδης στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» με αφορμή το τελευταίο της «ρεπορτάζ» που βασίζεται σε έρευνα του Καθηγητή Κοινωνιολογίας Γρηγόρη Λάζου όπου υποστήριξε ότι οι  Ελληνίδες φοιτήτριες πουλάνε σεξ για μία τυρόπιτα.  

«Η Ανθή Καρασάββα είναι δημοσιογραφάρα, ακούστε φοβερές αποκαλύψεις που έχει κάνει πριν την διαγράψουν από την Ένωση Ξένων Ανταποκριτών στην Ελλάδα.

Μια από τις φοβερές αποκαλύψεις που έχει κάνει είναι ότι η Αμφίπολη βρίσκεται κοντά στη Μακεδονία εννοώντας τα... Σκόπια. Τρομερή ανακάλυψη...
Κλείσιμο



Άλλη αποκάλυψη της Ανθής Καρασάββα είναι ότι οι Έλληνες εκπαιδεύουν τρομοκράτες. Δηλαδή εδώ μιλάμε περνάνε τρομοκράτες, μας φεύγουν από εδώ από εκεί, δεν είμαστε σε θέση ούτε να τους αναγνωρίσουμε η Ανθή έγραφε σοβαρά και υπέγραφε ότι το ελληνικό κράτος εκπαιδεύει τρομοκράτες και τους στέλνει να πολεμήσουν, ας πούμε, εναντίον της Τουρκίας. Πράγματα εξαιρετικά επικίνδυνα πράγματα για την Ελλάδα πολύ πιο επικίνδυνα από αυτά που έγραψε τώρα, ανεξάρτητα αν είναι προσβλητικά για τις τυρόπιτες και τις φοιτήτριες. 

Είναι δημοσιογράφαρα. Εικάζω ότι έκανε ρεπορτάζ και προσωπική έρευνα. Δεν ξέρω μήπως ας πούμε λειτούργησε σαν την Ελεονώρα Μελέτη. Μήπως χρειάστηκε να κατέβει στο πεζοδρόμιο. Μήπως χρειάστηκε να πάει σε κανένα στριπτιτζάδικο για να βρει ποια είναι η τιμή για τα οποία εκδίδονται οι Ελληνίδες φοιτήτριες. Αν η Ανθή Καρασάβα είναι δημοσιογράφαρα και έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ προφανώς κάπου μπερδεψε τις τιμές που έπιασε η ίδια...», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμος Αναστασιάδης...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης