Ο προσωπικός βοηθός του Charlie Sheen αποκαλύπτει: Τα πάρτι του σεξ, ο τραυματισμός και τα ουρλιαχτά

Ο προσωπικός βοηθός του Charlie Sheen αποκαλύπτει: Τα πάρτι του σεξ, ο τραυματισμός και τα ουρλιαχτά

H υστερική αντίδραση του διάσημου ηθοποιού όταν τραυματίστηκε με μαχαίρι - Οι καταχρήσεις, η απόκαλυψη της ασθένειας του και οι φαρμακευτικές αλοιφές που χρησιμοποιούσε ως λιπαντικό του σεξ - Ο Steve Han, πρώην προσωπικός βοηθός του ηθοποιού λύνει τη σιωπή του

Ο προσωπικός βοηθός του Charlie Sheen αποκαλύπτει: Τα πάρτι του σεξ, ο τραυματισμός και τα ουρλιαχτά
Ο 34χρονος Steve Han, ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Charlie Sheen, από το 2011, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ξέφρενης ζωής του διάσημου ηθοποιού που προκάλεσε παγκόσμιο «σεισμό» όταν αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον ιό HIV.

Ο Han, μιλά για τον τραυματισμό που είχε ο Charlie Sheen με μαχαίρι- που τον έβαλε σε υποψίες ότι το αίμα του είναι μολυσμένο- για τη στιγμή που ο ηθοποιός του αποκάλυψε ότι είναι φορέας του ΗIV, τους πορνοστάρ που έμπαιναν στο σπίτι του και την φαρμακευτική κρέμα που χρησιμοποιούσε ως λιπαντικό του σεξ

Για τον τραυματισμό του Sheen με μαχαίρι
Κλείσιμο
Σε ένα party και μπροστά στους καλεσμένους του, ως επί το πλείστον πορνοστάρ,  ο Charlie Sheen, γυμνός από τη μέση και πάνω, έπαιζε με ένα μαχαίρι. Ο ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να τραυματιστεί με το μαχαίρι στο πόδι. Το πόδι του αιμορραγούσε και ένας από τους καλεσμένους του, έσπευσε να μαζέψει το αίμα, γελώντας. Τότε, ο ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει:  «Μην αγγίζεις το αίμα μου, μην αγγίζεις το αίμα μου. Έχω αυτό το πράγμα».

Οι καλεσμένοι αλλά και ο προσωπικός του βοηθός, Steve Han, απόρησαν με την οργισμένη αντίδραση του ηθοποιού. Είναι η στιγμή που ο 34χρονος Han, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του αφεντικού του. «Κάναμε πάρτι στο δωμάτιο ακριβώς δίπλα από την κρεβατοκάμαρα του και πραγματικά απορήσαμε με την αντίδραση του γιατί ήμασταν στα μισά μίας  άγριας νύχτας. Αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! Μπορούσα να το δω στα μάτια του.  Πίστεψα ότι ίσως έχει Ηπατίτιδα C, αλλά δεν φαντάστηκα κάτι χειρότερο!».

Στην συνέντευξη του, επιβεβαιώνει ότι ο Sheen είχε πέσει θύμα εκβιασμού και πλήρωνε εκατομμύρια δολάρια κορίτσια και πορνοστάρ για να μην αποκαλύψουν το ένοχο μυστικό του.

Η αποκάλυψη του μυστικού
Τον Δεκέμβριο του 2012, ο Charlie Sheen μαζί με τον βοηθό του και μία παρέα από πορνοστάρ, ταξίδεψαν στο Μεξικό. Σε μία πολυτελή βίλα γιόρτασαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς και την επόμενη ημέρα, ο Sheen και ο Han, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Han, με έναν από τους άνδρες ασφαλείας, έγινε η αφορμή για τη συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Θυμάμαι ότι έμπλεξα σε ένα δράμα με έναν από τους σωματοφύλακες του Τσάρλι, με δυσκόλευε και με αναστάτωνε. Εκείνη τη νύχτα ο Τσάρλι με πήρε στην άκρη και με ρώτησε τι πάει στραβά. Καθόμασταν στην κουζίνα και τα έβγαλα από μέσα μου και έγινα κάπως συναισθηματικός, του είπα όλα μου τα προβλήματα. Ήμασταν πολύ ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο, εξηγούσα τα συναισθήματά μου ως προς το τι πήγαινε στραβά με τον σωματοφύλακα και ξεκίνησε να μου μιλάει για τα δικά του προβλήματα και είπε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Μετά απλά το πέταξε. “Είμαι θετικός στον HIV”. Σοκαρίστηκα. Στενοχωρήθηκε που έπρεπε να μου το πει, δεν ήθελε να μου το πει, ήθελε να μου συμπαρασταθεί. Ήταν πολύ δυνατός και μου έλεγε: ''Έλα μην κλαις. Δεν πεθαίνω, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Με διαβεβαίωσε ότι έχει τους κατάλληλους γιατρούς και ότι θα τον φροντίσουν».

Όταν εκείνος τον ρώτησε πως κόλλησε την ασθένεια, η απάντηση του Sheen  ήταν: «Τα σκ&%5».

Η φαρμακευτική αγωγή και οι παρενέργειες
Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο Han, όπως υποστηρίζει στη Daily Mail, ήρθε πιο κοντά με το πρώην αφεντικό του. Ανέλαβε μέρος της φροντίδας του ηθοποιού και ήταν εκείνος που του έδινε τα χάπια του καθημερινά. «Κάποιες φορές του τα έδινα στο στόμα. Πάντα εξέφραζε τη δυσαρέσκεια του. Τα χάπια του προκαλούσαν ναυτία και του έκοβαν την όρεξη. Ο σεφ τον οποίο πλήρωνε 1.500 δολάρια την ημέρα μαγείρευε, αλλά ο Charlie δεν άγγιζε τα γεύματα. Έμεναν στο ψυγείο, τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο», τόνισε ο 35χρονος.

Όταν όμως, τον Φλεβάρη του 2013 ήρθαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία ο ιός δεν ήταν ανιχνεύσιμος, ο Sheen ήταν πραγματικά ευτυχισμένος.





Tα party του σεξ!
Στη συνέντευξη του, ο Han, αναφέρεται στα περιβόητα party του σεξ που έκανε ο Sheen. Όπως αποκάλυψε στη Daily Mail, έβλεπε τις πορνοστάρ να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του πρώην εργοδότη του. «Ναι υπήρχαν πορνοστάρ, ακόμα και τέσσερις την φορά, που έρχονταν στο σπίτι αλλά ο Charlie δεν έκανε σεξ μπροστά στο προσωπικό του! Κρατούσε τις προσωπικές του στιγμές μακριά από το προσωπικό», είπε.

Όσο για τις καταρχήσεις, ο 35χρονος αποκάλυψε ότι ο Sheen έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. «Προσπάθησα να τον κρατησω μακριά από όλο αυτό! Ναι, υπήρχαν τρελές στιγμές αλλά ο Charlie παραμένει ένα καλό παιδί!».

Ανάμεσα στα καθήκοντα του, ήταν η αγορά δεκάδων φαρμακευτικών αλοιφών Aquaphor, τις οποίες ο ηθοποιός χρησιμοποιούσε ως λιπαντικό. «Ο Charlie αγαπούσε αυτό το πράγμα και το χρησιμοποιούσε σαν λιπαντικό για το σεξ. Τα κορίτσια θα έπρεπε να πασαλειφτούν με αυτή την αλοιφή από την κορυφή μέχρι τα νύχια», τόνισε o Han.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης