Η απάντηση της fashion blogger στην δημοσιογράφο που πόζαρε με κορμάκι

Η απάντηση της fashion blogger στην δημοσιογράφο που πόζαρε με κορμάκι

«Εγώ δεν ασχολούμαι με κανέναν, κάνω την δουλειά μου, η οποία είναι να κρίνω το ντύσιμο», είπε η Χρυσάνθη Κιτσανέλη στον «αέρα» του «Καλημερούδια»

Η απάντηση της fashion blogger στην δημοσιογράφο που πόζαρε με κορμάκι
Η δημοσιογράφος του «ΦΜ Live», Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, πόζαρε στο περιοδικό «Down Town», με ένα μαύρο κορμάκι, αναδεικνύοντας με περηφάνια τις καμπύλες της. Αυτή ήταν η «απάντηση» της στη fashion blogger, Xρυσάνθη Κιτσινέλη, που χαρακτήρισε τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου «πολύ παχιά» και προέτρεψε τα νεαρά κορίτσια με κυτταρίτιδα να μην φορούν κοντά σορτσάκια στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, είπε: «
Προσβλήθηκα για τη Μαρία Κορινθίου, κυρίως. Δεν είναι δυνατόν να ακούω κάποιον να λέει ότι δεν βλέπονται τα πόδια της. Δεν το λες αυτό για κανέναν λόγο και δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τα νέα πρότυπα και τα plus size μοντέλα; Ο κόσμος πλέον κατακρίνει ανοιχτά τους ρατσιστές και προφανώς αν πεις αυτά που σκέφτεσαι θα γίνει χαμός. Αν δεν έχεις τη γνώση, τότε δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη δουλειά». Όσο για τη Χρυσάνθη Κιτσινέλη, η δημοσιογράφος είπε: «Αυτό που είδα ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας
».

Σήμερα, η Χρυσάνθη, απάντησε στον «αέρα» του «Καλημερούδια»: «
Κλείσιμο
Εγώ δεν ασχολούμαι με κανέναν, κάνω την δουλειά μου η οποία είναι να κρίνω το ντύσιμο. Ήταν η τέταρτη φορά που έβγαινα στην τηλεόραση και εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης