To λαμπερό πάρτι του «DownTown» στο «Hilton»

To λαμπερό πάρτι του «DownTown» στο «Hilton»

Επανακυκλοφορεί και το γιορτάζει 

To λαμπερό πάρτι του «DownTown» στο «Hilton»
Το μεγάλο πάρτι του «DownTown» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Galaxy Bar» του «Hilton» και παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος το «παρών» έδωσε όλη αφρόκρεμα της εγχώριας σόουμπιζ που αναμένεται να φιλοξενηθεί και στις σελίδες του. 

Τρία χρόνια μετά το κλείσιμο του περιοδικού, το «Down Town» επανακυκλοφορεί και το γιορτάζει. Όσοι βρέθηκαν στο πάρτι προμηθεύτηκαν και ξεφύλλισαν λίγες ώρες νωρίτερα το πρώτο τεύχος αφού από σήμερα βρίσκεται κρεμασμένο στα περιπτερά, γεμάτο με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, προτάσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που ανέλαβε τη νέα κυκλοφορία του αγαπημένου περιοδικού, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό, κάλεσε γνωστούς και φίλους ώστε να γιορτάσουν μαζί τόσο την επανακυκλοφορία του όσο και το νέο της εγχείρημα σε μία εποχή που είναι ιδιαίτερα δύσκολη για νέα ξεκινήματα.


Κλείσιμο



Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Λόλα Νταϊφά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Παντελής Καναράκης, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλοί ακόμη.

Λίγο αργότερα στο Hilton έφτασε και η Ραχήλ Μακρή η οποία μάλιστα μίλησε και στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν τηλεοπτικά το event.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης