Ελληνίδα δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε με κορμάκι για να «απενοχοποιηθούν» οι καμπύλες

Ελληνίδα δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε με κορμάκι για να «απενοχοποιηθούν» οι καμπύλες

«Το σώμα μας είναι πολύ ωραίο για το κρύβουμε!», τόνισε η δημοσιογράφος του «ΦM Live» που πόζαρε φορώντας ένα μαύρο κορμάκι- Η απάντηση της στην fashion blogger,  Χρυσάνθη Κιτσινέλη, που χαρακτήρισε «πολύ παχιά» τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου

Ελληνίδα δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε με κορμάκι για να «απενοχοποιηθούν» οι καμπύλες
Στην fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη που χαρακτήρισε τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου «πολύ παχιά» και προέτρεψε τα νεαρά κορίτσια με κυτταρίτιδα να μην φορούν κοντά σορτσάκια στο κέντρο της Αθήνας, θέλησε να απαντήσει η  Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, με μία σέξι φωτογράφιση. Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Down Town, η δημοσιογράφος του «ΦΜ Live», πόζαρε με ένα μαύρο κορμάκι, αναδεικνύοντας με περηφάνια τις καμπύλες της.



Κλείσιμο
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, τόνισε: «Προσβλήθηκα για τη Μαρία Κορινθίου, κυρίως. Δεν είναι δυνατόν να ακούω κάποιον να λέει ότι δεν βλέπονται τα πόδια της. Δεν το λες αυτό για κανέναν λόγο και δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τα νέα πρότυπα και τα plus size μοντέλα; Ο κόσμος πλέον κατακρίνει ανοιχτά τους ρατσιστές και προφανώς αν πεις αυτά που σκέφτεσαι θα γίνει χαμός. Αν δεν έχεις τη γνώση, τότε δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη δουλειά». Όσο για τη Χρυσάνθη Κιτσινέλη, η δημοσιογράφος είπε: «Αυτό που είδα ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης