Κώστας Ευρυπιώτης: Πώς αισθανόταν όταν η Ρίτα Σακελλαρίου του αφιέρωνε τον «Παίδαρο»;

Κώστας Ευρυπιώτης: Πώς αισθανόταν όταν η Ρίτα Σακελλαρίου του αφιέρωνε τον «Παίδαρο»;

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν ο «παίδαρος» του σουξέ «Εγώ δεν πάω Μέγαρο», που τραγούδησε η αξέχαστη Ρίτα Σακκελαρίου, το 1993

Κώστας Ευρυπιώτης: Πώς αισθανόταν όταν η Ρίτα Σακελλαρίου του αφιέρωνε τον «Παίδαρο»;
Ο Κωστας Ευρυπιώτης που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την αξέχαστη Ρίτα Σακκελαρίου.

Πώς αισθανόταν όταν η Ρίτα Σακελλαρίου του αφιέρωνε το σουξέ «Δεν πάω Μέγαρο θα μείνω με τον παίδαρο»; «Ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της ''μεγάλης κυρίας'' του λαϊκού τραγουδιού όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: ''Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;''. Και τους απάντησε: ''Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!''. Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους», απάντησε ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Το ακούει σήμερα το τραγούδι της Σακελλαρίου; «Κάποιες φωνές παίρνουν τη θέση τους στον χρόνο και κάποια τραγούδια δεν θα χαθούν ποτέ. Και είναι νομίζω πολύ ευχάριστο άνθρωποι που ερμήνευσαν σημαντικά τραγούδια να τόλμησαν κάποια στιγμή να πουν και ένα πιο χαβαλεδιάρικο...», είπε στο περιοδικό You. Tου δημιουργεί θλίψη όταν ακούει το τραγούδι; «Η ζωή συνεχίζεται. Οι ευχάριστες ιστορίες πρέπει να είναι ωραίες αναμνήσεις και δύναμη να προχωρήσουμε.»

Κλείσιμο
Ένας άντρας πόσες φορές ερωτεύεται στη ζωή του; «Πιστεύω διαρκώς και πάρα πολλές φορές. Αλλά όχι παράλληλα! Αυτό είναι και το τιμιότερο».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στο Thema People, είχε αναφερθεί στη συνεργασία του με την αξέχαστη λαϊκή τραγουδίστρια: «Υπήρξα και τραγουδιστής! Η πιο σημαντική εμπειρία; Η Ρίτα Σακελλαρίου. Τραγουδούσαμε στη Θεσσαλονίκη, σε ένα μαγαζί γεμάτο κάθε βράδυ 1.500 άτομα. Μου αφιέρωνε το “Δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο’’. Αυτή ήταν μια γνήσια λαϊκή φωνή. Εμένα ξέρεις ποιο είναι το αγαπημένο μου τραγούδι - έχει έναν στίχο που δεν θα πεθάνει ποτέ. Το “Δίχτυ”. Η ζωή είναι ποίηση. Και αυτό να το γράψεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης