Πρώτη φορά ΟΛΑ για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου

Πρώτη φορά ΟΛΑ για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Θέμο Αναστασιάδη - Πώς ανέβηκε στην πασαρέλα, τι είπε η μητέρα της

Πρώτη φορά ΟΛΑ για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου
Πρεμιέρα έκανε χθες Δευτέρα, στον ΑΝΤ1 ο Θέμος Αναστασιάδης με την ανανεωμένη εκπομπή «Πρώτη φορά ΟΛΑ» μαζί με τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού. 

Η πρώτη φετινή εκπομπή ξεκίνησε με καλεσμένη την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου Κιάρα Τσοχατζοπούλου, η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για ΟΛΑ.  

Η 16χρονη Κιάρα, κόρη της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και εγγονή του πρώην υπουργού ανοίγει τα φτερά της στον κόσμο της σόουμπιζ! Μαζί της στο στούντιο ήταν και η μητέρα της η οποία ήταν, άλλωστε, αυτή που είχε την ιδέα να ανεβάσει την κόρη της στην πασαρέλα του σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια στην τελευταία του κολεξιόν, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία μονοπωλώντας τα φλας στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα.

Κλείσιμο


Η ίδια εξήγησε στο Θέμο το σκεπτικό της: «Η Κιάρα ερχόταν από μικρό παιδί μαζί μου στις δουλειές, ενδιαφερόταν πάντα για τη μόδα και σκέφτηκα γιατί να μην κάνει την αρχή με τον Βασίλη Ζούλια, που είναι εξαιρετικός σχεδιαστής και πάνω απ’ όλα φίλος. Οταν το πρότεινα, μάλιστα, και οι δύο ενθουσιάστηκαν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης