Angelina Jolie: Oι αμήχανες ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της, Brad Pitt

Angelina Jolie: Oι αμήχανες ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της, Brad Pitt

«Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γυμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα... και o  σύζυγός σου να στέκεται στην πόρτα, ενώ εσύ τον σκηνοθετείς, δίνοντάς του οδηγίες, για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα!», είπε η χολιγουντιανή σταρ

Angelina Jolie: Oι αμήχανες ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της, Brad Pitt
Η Angelina Jolie με αφορμή τη νέα ταινία «By The Sea», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt, αναφέρθηκε στις αμήχανες στιγμές που βίωσε όταν κλήθηκε να γυρίσει ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της. Μάλιστα, η Angelina, σκηνοθέτησε τις σκηνές αυτές, γεγονός που την έκανε να αισθανθεί ακόμα πιο άβολα.

«Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γυμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα, με ένα iPad να σου δείχνει τις λήψεις έξω από το μπάνιο και με τον σύζυγό σου, να στέκεται στην πόρτα ενώ εσύ τον σκηνοθετείς, δίνοντάς του οδηγίες, για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα. Και όλα αυτά μπροστά σε ένα σωρό άλλους άνδρες με κάμερες», δήλωσε η Jolie. Και συνέχισε: «Οι ερωτικές σκηνές είναι έτσι κι αλλιώς περίεργες, αλλά φαντάσου όταν κάνεις μια τέτοια σκηνή με κάποιον με τον οποίο και στην πραγματικότητα κάνετε σεξ».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε επίσης: «Δεν μπορούσα να βγω από το μπάνιο και να πάω στο μόνιτορ γιατί ήμουν γυμνή. Είμαστε καλλιτέχνες και θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι αλλά για τον Brad είμαι η γυναίκα του. Οπότε, είχε το καθήκον της πετσέτας. Μου κρατούσε την πετσέτα γύρω μου».

Κλείσιμο
Πώς κατάφεραν τελικά να γυρίσουν τις σκηνές; «Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρναμε, ήταν να μιλήσουμε πρώτα μεταξύ μας για τον παραλογισμό όλης αυτής της κατάστασης και να σιγουρευτούμε ότι κανείς από τους δυο δεν ένιωθε αμήχανα. Κάναμε όσο περισσότερα αστεία μπορούσαμε», απάντησε η Jolie στο «Entertainment Weekly».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης