Βίντεο: Τα δάκρυα της Μαντόνα για τα θύματα του Παρισιού

Βίντεο: Τα δάκρυα της Μαντόνα για τα θύματα του Παρισιού

Mέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα έδωσε την συναυλία της στην Στοκχόλμη η Μαντόνα, η οποία σταμάτησε για αρκετά λεπτά το σόου για να μιλήσει για τα θύματα της τραγωδίας στην γαλλική πρωτεύουσα

Βίντεο: Τα δάκρυα της Μαντόνα για τα θύματα του Παρισιού
Μία σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς δεν μπορεί παρά να είναι και μία προσωπικότητα που σκέπτεται και αντιδρά σε συμβάντα παγκόσμιας σημασίας όπως τα γεγονότα στο Παρίσι. Η Μαντόνα, στα 57 της πλέον, είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, κάτι που απέδειξε για άλλη  μια φορά στην συναυλία που έδωσε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας το Σάββατο το βράδυ.

Η ίδια δήλωσε ότι σκέφτηκε πολύ σοβαρά να ακυρώσει την συναυλία προς τιμήν της μνήμης των νεκρών στο Παρίσι. Όμως τελικά προχώρησε στην πραγματοποίηση του σόου, γιατί όπως είπε η ίδια θα ήταν σαν να έκανε την χάρη σε όσους πραγματοποίησαν αυτή την αποτρόπαιη πράξη. 

Η στάρ της παγκόσμιας μουσικής ήταν φανερά ταραγμένη καθ' όλη την διάρκεια της συναυλίας της, δηλώνοντας ευθύς εξ' αρχής στο κοινό της ότι της ήταν πολύ δύσκολο να το κάνει. Κατόπιν ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας. 

Κλείσιμο
Αντί όμως να συνεχίσει ξεκινώντας το σόου, συνέχισε να μιλά συγκινημένη προς το κοινό, λέγοντας ότι «την απασχολούσε όλη την ημέρα, το να βρίσκεται δηλαδή επάνω στην σκηνή και να διασκεδάζει, την στιγμή που άνθρωποι κλαίνε για τον χαμό των αγαπημένων τους».

Φανερά συγκινημένη συνέχισε την εξομολόγησή της προς το κοινό που την χειροκροτούσε, λέγοντας ότι δεν ακύρωσε την συναυλία γιατί «δεν υπάρχει κανένας σ' αυτόν τον κόσμο που έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύσει να κάνουμε αυτό που μας αρέσει».

Μετά την συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία της, που της έφερε δάκρυα στα μάτια, η Μαντόνα ξεκίνησε να τραγουδά μία ακουστική εκτέλεση του τραγουδιού της Like A Prayer. H συναυλία συνεχίστηκε κανονικά, με τη Μαντόνα να αποδίδει όπως ένας πραγματικός επαγγελματίας του είδους τους μπορεί να κάνει.

Και αργότερα, μετά το τέλος της συναυλίας, έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας ότι «υπήρχε πολύ αγάπη στην αίθουσα που την έκανε να νιώθει σαν να είχε μετατραπεί το σκοτάδι σε φως.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης