Σοκ στο Χόλιγουντ: Ψάχνουν τον ηθοποιό με AIDS και... μακρύ κατάλογο ερωμένων

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ψάχνουν τον ηθοποιό με AIDS και... μακρύ κατάλογο ερωμένων

Οι δικηγόροι του είναι έτοιμοι να αναλάβουν νομική δράση - Μακρύς ο κατάλογος των διάσημων πρώην, στις οποίες, ο άγνωστος - μέχρι στιγμής - ηθοποιός, ενδέχεται να έχει μεταδώσει τον ιό - Ποιον «δείχνουν» ως ένοχο σχετικά δημοσιεύματα;

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ψάχνουν τον ηθοποιό με AIDS και... μακρύ κατάλογο ερωμένων
Βαρύ πέπλο μυστηρίου καλύπτει, προς το παρόν, τουλάχιστον, την ταυτότητα του λαμπερού ηθοποιού του Χόλιγουντ, που βρέθηκε θετικός στον ιό HIV (Human Immunodeficiency Virus), ο οποίος προκαλεί το AIDS.

Το τελευταίο διάστημα αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των celebrities στην «Μέκκα του κινηματογράφου», αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, που αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητά του, εξαιτίας του φόβου ότι θα χάσει τους θαυμαστές του, αλλά, βέβαια, και λόγω νομικών επιπτώσεων, διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τον ιό HIV.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ηθοποιός γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό ότι πάσχει από τον ιό και οι δικηγόροι του είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε νομική δράση, αν χρειαστεί. Όμως, εκείνες που θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο είναι οι δεκάδες πρώην ερωτικές σύντροφοι του ηθοποιού, αφού, ο ίδιος είχε έναν μακρύ κατάλογο με «πρώην», μεταξύ των οποίων, μια βραβευμένη ηθοποιό του Χόλιγουντ, ένα λαμπερό μοντέλο, μια σταρ της τηλεόρασης και πολλές άλλες.
Κλείσιμο



Ανώνυμη πηγή δήλωσε πρόσφατα στην βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι οι φίλοι του ηθοποιού τον παροτρύνουν να αποκαλύψει την ταυτότητά του και «να βγει στο φως», προκειμένου να δείξει στο ευρύ κοινό ότι ο ιός μπορεί να προσβάλει και έναν άνδρα που είναι στρέιτ.

Ο Shaun Griffin, από την βρετανική οργάνωση «Terrence Higgins Trust» για τον ιό HIV δήλωσε στην εφημερίδα Independent ότι το στίγμα που ακολουθεί τους ανθρώπους που νοσούν από τον ιό θα πρέπει να διαλυθεί, αλλά, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει το όνομα του ασθενούς, χωρίς την άδειά του.



Παρόλο που τα δημοσιεύματα σχετικά με τον ηθοποιό - φορέα του HIV μιλούν για έναν «ανώνυμο ηθοποιό», στο Χόλιγουντ «ψιθυρίζεται» ότι ο «γνωστός - άγνωστος» celebrity είναι ο ηθοποιός Charlie Sheen, ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Two and a Half Men», ο οποίος είναι γνωστός για τις συνευρέσεις του με πόρνες και τα one night stand που έχει κάνει.

«Πηγή» δήλωσε για το θέμα στην εφημερίδα Independent, ότι είναι κοινό μυστικό πως ο ηθοποιός έχει μολυνθεί με τον ιό HIV και ο ίδιος το γνωρίζει εδώ και χρόνια. Η ίδια πηγή χαρακτήρισε «αηδιαστικό» το γεγονός ότι ο ηθοποιός απέκρυψε από τις ερωτικές του συντρόφους το πρόβλημα και, συμπλήρωσε, ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης