Δείτε την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδάει Παύλο Σιδηρόπουλο

Δείτε την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδάει Παύλο Σιδηρόπουλο

Το τραγούδι «Να μ΄αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου ερμήνευσε η Κατερίνα Στικούδη και ανέβασε το video στα social media- Τα σχόλια της ομάδας του «Πρω1νού»

Δείτε την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδάει Παύλο Σιδηρόπουλο
Το τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου, «Να μ'αγαπάς» ερμήνευσε η Κατερίνα Στικούδη και ανέβασε το video στο Instagram. To στιγμιότυπο έπαιξε σήμερα η εκπομπή «Πρω1νό». Ο Άρης Καβατζίκης, μετά την προβολή του video, σχόλιασε: «Μου φέρνει γέλιο. Τι να κάνουμε; Πρέπει να τους αποθεώνουμε όλους;».

Κλείσιμο

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε τον λόγο: «Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Με μια σωστή φωνή, δεν έχει φωνάρα, έχει σωστή φωνή η κοπέλα και είναι σέξι. Και βγαίνει και ''κονομάει'' και μπράβο της. Θα πλήρωνα εισιτήριο να πάω να τη δω. Σε ποιον έχει να αποδείξει τι; Και τραγουδάει ντυμένη έτσι σαν καλόγρια, έτοιμη να πάει μοναχή… Δεν μπορεί τη μία ημέρα να φοράει το στρινγκ και την άλλη μέρα…! Τρελαίνονται οι άνθρωποι!....Είναι κακό να έχεις ωραίο σώμα και να το δείχνεις;  Μία χαρά! Σε όλο τον κόσμο, οι ποπ τραγουδίστριες, έτσι λειτουργούν!...Όλοι όσοι τραγουδάνε Θεοδωράκη ή Σιδηρόπουλο νομίζουν ότι γίνονται σοβαροί. Γελοιοποιούνται όμως!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης