Νίκη Κάρτσωνα: «Είχα βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει πρώην σύντροφό μου»

Νίκη Κάρτσωνα: «Είχα βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει πρώην σύντροφό μου»

Η ζήλια που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της και η αποκάλυψη ότι έχει παρακολουθήσει άνδρα για να δει αν την απατά


Νίκη Κάρτσωνα: «Είχα βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει πρώην σύντροφό μου»
Μία προσωπική συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Κάρτσωνα σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Το πρώην μοντέλο που πλέον ανήκει στην τηλεοπτική παρέα της Αννίτας Πάνια, μίλησε για την ζήλια που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει άνδρα για να δει αν την απατά.

Την έχουν ζηλέψει οι άντρες που είχε δίπλα της κατά καιρούς; «Ποιοι μωρέ; Δεν είχα δίπλα μου στρατιά αντρών! Είμαι 38 χρόνων και τα τελευταία δεκαεπτά είμαι με τον Νίκο. Οι σχέσεις μου ήταν μετρημένες. Ποτέ δεν μου άρεσε το ''one night stand''. Δεν κρίνω όσες το κάνουν, απλώς εγώ δεν το έκανα. Δεν ήταν έτσι ο χαρακτήρας μου. Επίσης βαριόμουν τα ραντεβού.», απάντησε στο Eγώ Weekly.

Yπήρξαν άνθρωποι που πέθαιναν από τη ζήλια τους; «Ναι. Και τελικά αυτοί που ζηλεύουν πάρα πολύ, οι πουριτανοί και όσοι δεν σε αφήνουν λεπτό είναι εκείνοι που κάνουν τα χειρότερα. Όταν κάποιος σου τηλεφωνεί πενήντα φορές την ημέρα, δεν σημαίνει ότι σε αγαπάει πάρα πολύ, αλλά ότι κάτι έχει κάνει ο ίδιος παλιότερα, γι' αυτό και είναι καχύποπτος. Όταν δεν σε αφήνει να πας για φαγητό με το φίλο του, σημαίνει ότι ο ίδιος στο παρελθόν έχει προδώσει κάποιο φίλο του κάνοντας κάτι με την κοπέλα του. Το έχω βιώσει. Όταν πραγματικά είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο και τον αγαπάς πολύ, τον αφήνεις ελεύθερο.»

Κλείσιμο
Την έχουν παρακολουθήσει πρώην σχέσεις σου; «Όχι. Έχω παρακολουθήσει εγώ. Μία και τελευταία φορά». Τι dress code έχει η παρακολούθηση; «Το dress code του παραλόγου. Η μόνη φορά που το έκανα ήταν στη σχέση που σου έλεγα πριν, τότε που δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Είχα βάλει ντετέκτιβ να τον παρακολουθήσει. Να δω τελικά τι γινόταν», ήταν τα λόγια της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης