Παύλος Χαϊκάλης: Παντρεύτηκε την κοκκινομάλλα φρουρό του

Παύλος Χαϊκάλης: Παντρεύτηκε την κοκκινομάλλα φρουρό του

Ο γάμος τους στο δημαρχείο της Ραφήνας- Δείτε φωτογραφίες!

Παύλος Χαϊκάλης: Παντρεύτηκε την κοκκινομάλλα φρουρό του
Ο Παύλος Χαϊκάλης και η κοκκινομάλλα φρουρός του, Μαρία Λύκου, είναι και επίσημα, ανδρόγυνο. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο σήμερα το μεσημέρι, στο δημαρχείο της Ραφήνας.

Για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, η Μαρία Λύκου, επέλεξε να φορέσει μία μπλε δημιουργία, που συνδύασε με ένα ζευγάρι nude γόβες. Ο Παύλος Χαϊκάλης, εμφανίστηκε με ένα μπλε σκούρο κοστούμι που ανέδειξε με ένα μωβ πουκάμισο και ασορτί γραβάτα.

Κλείσιμο
 

Μάρτυρας στον γάμο τους, ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή παρουσιάστρια έφτασε στο δημαρχείο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει τραπέζι για τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.





«Νομίζω ότι όταν ένας άνθρωπος που ζει και αποδέχεται το θείο δώρο της ζωής, μπορεί να είναι ευτυχισμένος», αρκέστηκε να πει για τον γάμο του, σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο ηθοποιός.


                               Το τρυφερό φιλί των νεονύμφων








        Aπό το ευτυχές γεγονός, δεν θα μπορούσε να λείπει, ο γιος του κωμικού







Ο Παύλος και η Μαρία, γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια σε μια κοινωνική εκδήλωση και από τότε έγιναν αχώριστοι. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, καθώς επιλέγουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης