Tom Hanks: «Οι γιατροί εκμεταλλεύτηκαν τον καρκίνο της γυναίκας μου»

Tom Hanks: «Οι γιατροί εκμεταλλεύτηκαν τον καρκίνο της γυναίκας μου»

Για προσπάθεια «εξαργύρωσης» της φροντίδας που προσέφεραν στη σύζυγό του όταν αυτή διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού κατηγορεί τους γιατρούς ο Τομ Χανκς. 

Tom Hanks: «Οι γιατροί εκμεταλλεύτηκαν τον καρκίνο της γυναίκας μου»
Η ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του ηθοποιού Τομ Χανκς τα τελευταία 27 χρόνια, ελληνοαμερικανίδα και λάτρης της Αντιπάρου όπου διατηρεί σπίτι με τον Χανκς, διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Ρίτα Γουίλσον έχει πλέον ολοκληρώσει την ιατρική της θεραπεία μετά από την μαστεκτομή και αποκατάσταση που της έγινε στο στήθος.

Ωστόσο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς, κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διάγνωσης ήρθαν σε επαφή μαζί τους πολλοί γιατροί «αρπακτικά» που τους πλησίασαν μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να «αποσπάσουν χρήματα».

Κλείσιμο
 
«Είμαστε τυχεροί που σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά και να έχουμε πρόσβαση σε καλούς γιατρούς και σε σωστή ιατρική περίθαλψη. Αλλά υπάρχουν γιατροί που είναι κομπογιαννίτες και πωλούν ψεύτικες ελπίδες με στόχο το κέρδος», δήλωσε σε εφημερίδα της Αυστραλίας ο ηθοποιός.

Τέλος δήλωσε πως «ο θεός να έχει καλά την γυναίκα μου για το απίστευτο της θάρρος». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης