Άνθιμος Ανανιάδης: «Έκανα έρωτα για δύο ημέρες με πέντε κοπέλες»

Άνθιμος Ανανιάδης: «Έκανα έρωτα για δύο ημέρες με πέντε κοπέλες»

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός για την ερωτική του ζωή

Άνθιμος Ανανιάδης: «Έκανα έρωτα για δύο ημέρες με πέντε κοπέλες»
Tα ερωτικά του κατορθώματα αλλά και την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, αποκαλύπτει ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Οι γονείς του είναι το πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη και ο Τίμος Ανανιάδης. Μετά τον χωρισμό των γονιών του, ο Άνθιμος γνώρισε σαν δεύτερο πατέρα τον Κώστα Βουτσά, με τον οποίο μεγάλωσε από τα 8 του χρόνια.

Στην συνέντευξή του, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη», μίλησε για την πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή. «Την πρώτη φορά που έκανα σεξ ήμουν δεκατεσσάρων ετών. Η κοπέλα ονομαζόταν Ελίνα και ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερή μου. Δούλευε στο θέατρο. Κάναμε έρωτα στο θέατρο, ενώ ο Βουτσάς έκανε πρόβα. Το συναίσθημα ήταν συγκλονιστικό. Ήμουν λίγο άσχετος βέβαια», δήλωσε στο Εγώ Weekly.

Οι αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή δεν σταματούν εδώ. Στην ίδια συνέντευξη ο ηθοποιός περιγράφει την ερωτική του συνεύρεση με πέντε γυναίκες που γνώρισε στην Μύκονο, όταν ήταν 17 ετών. «Ήμουν δεκαεπτά χρονών και μαζί με τους φίλους μου είχαμε πάει διακοπές στη Μύκονο. Καθόμασταν μίζεροι σε ένα καφέ. ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γκρουπ από Ιταλίδες. Ήταν πιτσιρίκες, μέχρι 20 ετών και πανέμορφες. Είχα μια ιδέα. Επειδή οι δικοί μου είχαν πολλούς γκέι φίλους, ήξερα πως οι γυναίκες προσεγγίζονται πιο εύκολα από ομοφυλόφιλους γιατί αισθάνονται ασφάλεια μαζί τους. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, πήγα στα κορίτσια και τους είπα "αν δεν ήμουν γκέι, θα σας ερωτευόμουν". Τις έκανα θεές και αμέσως με πήραν μαζί τους. Κάναμε παρέα όλο το βράδυ νομίζοντας ότι είμαι γκέι και τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε. Κάναμε πολύ έρωτα. Μπορεί να ήταν και δύο ημέρες! Ήταν η πρώτη δυναμική στιγμή ελευθερίας σκέψης και πράξης». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης