Μάνος Ιωάννου: «Αν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή, δεν θα το έκανα μέσω Instagram»

Μάνος Ιωάννου: «Αν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή, δεν θα το έκανα μέσω Instagram»

Η ερώτηση που ενόχλησε τον ηθοποιό

Μάνος Ιωάννου: «Αν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή, δεν θα το έκανα μέσω Instagram»
Στην κάμερα του «Πρω1νου» μίλησε ο Μάνος Ιωάννου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Βαλέρια Χοψονίδου. «Με τη μοναξιά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά! Πάντα ήμουν παιδί της σχέσης», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Πώς αντιδρά όταν βλέπει φωτογραφίες του στα Μέσα, από τις κοινές του εμφανίσεις με τη σύντροφό του; «Να μην βγαίνω δηλαδή καθόλου έξω σαν άνθρωπος και εγώ ε; Βγαίνω έξω κανονικά, όπως βγαίνω μαζί με φίλους, έτσι θα βγω και με μία γυναίκα. Δεν αλλάζει κάτι. Σίγουρα θα κάνεις λάθη, θα βελτιωθείς όμως και θα αλλάξεις. Από αυτό θα δεις που μπορείς να έχεις φταίξει. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό, τι θέλει να πει ό,τι θέλει».  

«Έχει σχολιαστεί το γεγονός ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχεις πει  ότι δεν μιλάς για τα προσωπικά σου, ωστόσο ανεβάζεις φωτογραφίες σου στο Instagram», ήταν η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου, που προκάλεσε την ενόχληση του ηθοποιού.  «Το Instagram τι είναι; Είναι κάτι που ανεβάζουμε ωραίες στιγμές με φίλους μας, με την οικογένειά μας με την κοπέλα μας. Αν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή ήξερα πολύ καλύτερο τρόπο να την πουλήσω και όχι με το Instagram. Δεν χρειάζεται το Instagram, πρέπει να έχεις άλλους φίλους για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό. Δεν νομίζω πως ενοχλώ κάποιον, απλά είμαι καλά. Σχολιάζουν αυτοί που τους καίει περισσότερο. Δεν λογαριάζω  κάποιος  τι θα γυρίσει να πει. Τους καίει κάτι άλλο μάλλον με ποια είναι ο Μάνος, τι κάνει. Αν ήθελα να το πουλήσω πίστεψε με θα το πούλαγα καλύτερα θα έκανα παρέα με τα σωστά άτομα», δήλωσε ο Μάνος Ιωάννου.

Κλείσιμο
Ισχύει ότι είχε δεχθεί πρόταση να βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στη νέα σεζόν της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου»; «Με τον Alpha μιλούσαμε για κάποιες δουλειές και πάνω σ’ αυτό μου είπαν και για την εκπομπή της Σπυροπούλου. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός!  Βλέπεις πολλούς ηθοποιούς που βγαίνουν να παρουσιάσουν αλλά εντάξει τώρα, εγώ είμαι πάρα πολύ μικρός για κάποια πράγματα!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης