Julia Roberts: «Έχω εμμονή με τον σύζυγό μου!»

Julia Roberts: «Έχω εμμονή με τον σύζυγό μου!»

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, στον σύζυγό της, Daniel Moder

Julia Roberts: «Έχω εμμονή με τον σύζυγό μου!»
Είναι μία από τις ωραιότερες σταρ του Χόλιγουντ, αλλά σίγουρα όχι διαθέσιμη. Η Julia Roberts έχει μάτια μόνο για τον σύζυγό της, Daniel Moder.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της σε φιλανθρωπικό event, στο Λος Άντζελες, η  Julia Roberts, εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, με τον οποίο μετρά 13 χρόνια έγγαμου βίου.

Στην εκδήλωση, η Roberts επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα με μία πολύχρωμη φόδρα από μέσα. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο παλτό και το σύνολο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. 'Οταν ρωτήθηκε για το σύνολο της, η Roberts απάντησε: «Το σύνολο είναι του οίκου Bottega Veneta και ο σύζυγός μου το διάλεξε». «Το φοράει άψογα», πρόσθεσε ο Moder.


Κλείσιμο

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν έχει κάποια εμμονή; «Είναι εδώ μαζί μου!», απάντησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, εννοώντας ότι ο σύζυγός της και πατέρας των δύο της παιδιών, είναι η εμμονή της.



Η Julia συνάντησε τον Daniel, ο οποίος είναι καμεραμάν στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικάνος» το 2000. Εκείνη την περίοδο, η Julia έβγαινε με τον ηθοποιό Benjamin Bratt και εκείνος ήταν παντρεμένος με την Vera Steimberg. Μέσα σε έναν χρόνο ο Daniel πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και παντρεύτηκε την διάσημη ηθοποιό, το 2002.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης